نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش 3 عکس در یک pictureBox و دسترسی به همه تصاویر

  1. #1

    نمایش 3 عکس در یک pictureBox و دسترسی به همه تصاویر

    سلام دوستان من اومدم سه تا عکس گربه رو کشیدم حالا میخوام گربه ر حرکت بدم که کدش در زیر هست یه مشکل هست وقتی باید قدم زدن گربه رو نشون بده نمیده همش یکی رو نشون میده
    ایا میشه کاری کردی که سه تا پیکچر باکس بشه یکی و من س تا عکس رو توی یک پیکچر باکس اضاف کنم ؟
    وقتی سه تا رو اضاف کردم چطور میتونم به این سه تا درسترسی داشته باشم ؟




    if (e.KeyCode == Keys.D)
    {
    pictureBox2.Location = new Point(pictureBox1.Location.X + 10, pictureBox1.Location.Y);
    pictureBox2.Visible = true;
    pictureBox1.Visible = false;
    pictureBox3.Visible = false;


    pictureBox3.Location = new Point(pictureBox2.Location.X + 10, pictureBox2.Location.Y);
    pictureBox3.Visible = true;
    pictureBox1.Visible = false;
    pictureBox2.Visible = false;

    pictureBox1.Location = new Point(pictureBox3.Location.X + 10, pictureBox3.Location.Y);
    pictureBox1.Visible = true;
    pictureBox2.Visible = false;
    pictureBox3.Visible = false;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: نمایش 3 عکس در یک pictureBox و دسترسی به همه تصاویر

    یک panel دقیقا اندازه pictureBoxت بذار بعد 3 تا پیکچر باکست رو بذار داخلش (روی همدیگه)
    بعد توی کنترل تایمر که Interva=1000 هست و ٍEnable=True بنویس
    int cnt = 0;
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    ++cnt;

    if (cnt > 3)
    cnt = 1;

    pictureBox1.Visible = false;
    pictureBox2.Visible = false;
    pictureBox3.Visible = false;


    switch (cnt)
    {
    case (1): pictureBox1.Visible = true;
    break;
    case (2): pictureBox2.Visible = true;
    break;
    case (3): pictureBox3.Visible = true;
    break;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی نمایش عکس در اکسس
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1395, 11:42 صبح
  2. مبتدی: نمایش عکس در PictureBox
    نوشته شده توسط pourang_us در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 21:20 عصر
  3. حرفه ای: نمایش Random عکس در یک PictureBox ؟
    نوشته شده توسط shahmahi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1388, 17:23 عصر
  4. سوال: نمایش عکس ذخیره شده در DB در یک picturebox
    نوشته شده توسط solaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 19:41 عصر
  5. نمایش عکس در picturebox
    نوشته شده توسط reza_z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •