نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

  1. #1

    اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    با سلام و تشکر از همه کسانی که برای افراد تازه کاری مثل من وقت می ذارن
    و اما سوال من:
    می شه کاری کرد که یک فرم موقع اجرا شدن خارج از محیط اکسس اجرا بشه. یعنی ابتدا اکسس اجرا بشه اما بعد minimize بشه بطوریکه فقط فرمم دیده بشه و محیط اکسس مشخص نباشه؟
    حال اگه بخوام همه فرم هام بصورت maximize باز بشن چی؟ شدنیه؟

    خیلی خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bemilove
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    328

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط iebu12 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از همه کسانی که برای افراد تازه کاری مثل من وقت می ذارن
    و اما سوال من:
    می شه کاری کرد که یک فرم موقع اجرا شدن خارج از محیط اکسس اجرا بشه. یعنی ابتدا اکسس اجرا بشه اما بعد minimize بشه بطوریکه فقط فرمم دیده بشه و محیط اکسس مشخص نباشه؟
    حال اگه بخوام همه فرم هام بصورت maximize باز بشن چی؟ شدنیه؟

    خیلی خیلی ممنون
    با سلام
    به نمونه توجه کن ..با استفاده از ماژول داخل آن و یک کد......این کار شدنی است
    کافی است در قسمت event فرم......... قسمت open form .....این کد را بگذارید
    hideaccess
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    خیلی خیلی خییییییییییییییییییییییلی ممنون
    نمی دونم چطور از شما تشکر کنم. خیلی ممنون که دانش تون رو با دیگران به اشتراک می گزارین.

  4. #4

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    با سلام
    من زیاد با اکسس کار نکردم ،ولی فرمی ایجاد کرده ام و نمی دونم کد را در کجای فرم بزارم دوماً از ماژول چگونه استفاده کنم ممنون می شم اگه یکم بیشتر توضیح دهید
    باتشکر

  5. #5

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    می تونید بعد از اینکه با شیفت فایل را باز کردید، در event فرم، قسمت on close، کد زیر را بنویسید:
    ShowAccess
    در این صورت وقتی به صورت عادی فایل را باز کنید و بعد راست کلیک کرده و design view را بزنید، وارد محیط اکسس می شوید
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    با سلام.وقتی از این ماژول استفاده میکنم فقط فرم اول رو نمایش میدهدو حتی با کیلد روی باتنهای موجود در فرم، هیچ فرمی نمایش داده نمیشود.ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

  7. #7

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    ظاهرا این ماژول توی ویندوز 64 بیتی کار نمیکنه. من ویندوز 10 - 64 بیتی آخرین نسخه رو دارم همراه با آفیس 2016 این ارور رو میده فایلی که پیوست کردید.
    errore.png
    کسی راه حلی داره؟

  8. #8

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط bemilove مشاهده تاپیک
    با سلام
    به نمونه توجه کن ..با استفاده از ماژول داخل آن و یک کد......این کار شدنی است
    کافی است در قسمت event فرم......... قسمت open form .....این کد را بگذارید
    hideaccess

    سلام . فایل رو که اجرا میکنم قابلیت دسترسی به کد نیز پنهان میشه . میشه کد رو کامل بنویسین یا طریقه دسترسی به قسمت design viwe رو توضیح بدید. ممنون

  9. #9
    کاربر جدید آواتار jafar337
    تاریخ عضویت
    مرداد 1399
    محل زندگی
    اصفهان.شهرضا
    سن
    35
    پست
    9

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط noorionline مشاهده تاپیک
    ظاهرا این ماژول توی ویندوز 64 بیتی کار نمیکنه. من ویندوز 10 - 64 بیتی آخرین نسخه رو دارم همراه با آفیس 2016 این ارور رو میده فایلی که پیوست کردید.
    errore.png
    کسی راه حلی داره؟
    با تغییر دادن ماژول این کار انجام شدنی هست.
    نحوه ی نگارش تابع در ( Win64 و Win32 ) فرق میکند و باید در Win64 قبل از فانکشن Ptrsafe را قرار داد و کل دیتا تایپ Long در تابع به LongPtr تبدیل شوند اگر باید در هر دو 32 بیت و 64 کار کند باید از if Win64 Then # و Else .. End If استفاده کرد که قبل از Else با PtrSafe و LongPtr طبق روش بالا و برای بعد از Else همان تابع بدون PtrSafe و Long قرار می گیرد

    فقط یه مشکل
    اینکه وقتی اکسس مخفی می شود دیگر فرمهای لینک شده به فرم اجرا نمی شوند و فقط فرم اصلی نمایش داده میشود و دکمه ها کار نمیکنند. لطفا اگر کسی میدونه بگه. من دیدم یه جایی که این کار را درست کرده بودند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    نحوه ی نگارش تابع در ( Win64 و Win32 ) فرق میکند و باید در Win64 قبل از فانکشن Ptrsafe را قرار داد و کل دیتا تایپ Long در تابع به LongPtr تبدیل شوند اگر باید در هر دو 32 بیت و 64 کار کند باید از if Win64 Then # و Else .. End If استفاده کرد که قبل از Else با PtrSafe و LongPtr طبق روش بالا و برای بعد از Else همان تابع بدون PtrSafe و Long قرار می گیرد
    سلام فکر کنم روی بعضی فایل ها جواب نمیده این روش حد اقل برای من اینجوری بوده
    Access320852103.rar

  11. #11
    کاربر جدید آواتار jafar337
    تاریخ عضویت
    مرداد 1399
    محل زندگی
    اصفهان.شهرضا
    سن
    35
    پست
    9

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام فکر کنم روی بعضی فایل ها جواب نمیده این روش حد اقل برای من اینجوری بوده
    Access320852103.rar
    سلام. مشکلش حل شد.
    فقط هنگام مخفی کردن اکسس حتما بایستی روی فرموتن یک دکمه خروج قرار بدین که هم خود فرم و هم اکسس رو ببنده وگرنه وقتی فرم را میبندی اکسس هنوز بازه و باید از طریق Task Manager ببندیش. من دکمه خروج گذاشتم.
    یه سوال دیگه ماژول هایی که داتشی توی بانکت به چه درد میخورن؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط jafar337 مشاهده تاپیک
    سلام. مشکلش حل شد.
    فقط هنگام مخفی کردن اکسس حتما بایستی روی فرموتن یک دکمه خروج قرار بدین که هم خود فرم و هم اکسس رو ببنده وگرنه وقتی فرم را میبندی اکسس هنوز بازه و باید از طریق Task Manager ببندیش. من دکمه خروج گذاشتم.
    یه سوال دیگه ماژول هایی که داتشی توی بانکت به چه درد میخورن؟؟
    سلام خوشحالم مشکلتون حل شد
    این ماژول یک نوتیفیکش پایین صفحه راست ویندوز میاد حالا ازش میشه تو یاد آوری اقساط و... استفاده کرد که وقتی اکسس باز شد بقیه ببینن.
    مشکل اینه فقط توی آفیس ۳۲ بیتی کار میکنه

  13. #13

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    در قسمت onload- event بارگذاری فرم اولیه این کد رو قرار بده
    docmd.showtoolbar "ribbon",actoolno
    ضمن اینکه در تنظیمات اکسس current databes میتونی راست کلیک و نوار navigation اینارو هم غیر فعال کنی

  14. #14

    نقل قول: اجرای فرم و minimize کردن اکسس

    سلام
    خسته نباشید فرمول vb برای پنهان کردن در 64 بیت رو لطف میکنین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز شدن فرم اصلی هنگام باز کردن اکسس
    نوشته شده توسط oskarimbns در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 15:11 عصر
  2. سوال: وجود خطا هنگام اجرای فرم در دیتا بیس اکسس
    نوشته شده توسط akhavan1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 07:44 صبح
  3. maximize & minimize کردن فرم
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1387, 11:09 صبح
  4. از بین بردن امکان minimize کردن فرم
    نوشته شده توسط EHprogramer در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 16:45 عصر
  5. دستور minimize کردن یک فرم .
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1383, 08:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •