نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چجور میتونم روی یک عـکس در webbrowser کلیک کنم؟

  1. #1

    Question چجور میتونم روی یک عـکس در webbrowser کلیک کنم؟

    سلام
    دوستان قبلا این سوال پرسیده شد یا از مسیر منحرف شد یا به جواب نرسید یه کم کار کردم به این کد رسیدمولی بازم واب کارم رو نمیده این کد وقتی توی webBrowser روی یک عکس کلیک کنیم متن test رم نمایش میده...
    میخوام جای این مثلا روی یک عکس کلیک کنم لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه...
    یه پروژه هم پیوست کردم واسه دوستانی که حوصله ندارن لطفا ببینید...

                HtmlElementCollection image = webBrowser1.Document.Images;
    foreach (HtmlElement item in image)
    {
    item.Click += delegate { MessageBox.Show("Test"); };
    }



    اینم شاید بتونه کمک کنه ولی ولی برای من که جواب نداد...

                foreach (HtmlElement images in webBrowser1.Document.Images)
    {
    if (images.GetAttribute("src").Contains("http://www.google.com/image.jpg"))
    {
    string url = images.GetAttribute("src");
    pictureBox1.ImageLocation = url;
    images.InvokeMember("click");

    break;
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: چجور میتونم روی یک عـکس در webbrowser کلیک کنم؟

    دوستان کسی نمیتونه کمکم کنه؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: چجور میتونم روی یک عـکس در webbrowser کلیک کنم؟

    سلام دوست عزیز
    element مورد نظر را با استفاده از متودهای WebBrowser.Document.GetElementByID و یا GetElementByTagName و یا ... گرفته و با استفاده از متود HtmlElement.InvokeMember رویداد را اجرا کنید. به این صورت:


    Browser.Document.GetElementsByTagName("img")[IndexOfYourImage].InvokeMember("click");
    //or
    Browser.Document.GetElementById("Your image ID").InvokeMember("click");



    شاه وفا ابالفضل
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1391, 21:15 عصر
  2. سوال: کلیک بر روی دکمه ای در Webbrowser که id و نام ندارد
    نوشته شده توسط IranVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 19:25 عصر
  3. چطوری میتونم روی فایل access پسورد بزارم؟
    نوشته شده توسط ho3einn در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 14:53 عصر
  4. با چه کامپوننت یا روشی میتونم روی تی وی کارت کنترل داشته باشم؟
    نوشته شده توسط stratoolakh در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 16:08 عصر
  5. چطوری میتونم واسه فلش تو vb.net کلیک بزارم??????
    نوشته شده توسط mikhak در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •