نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: update

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    Unhappy update

    سلام من میخام که اطلاعات دیتابیس را ویرایش کنم ولی زمانی که وصلا میخواهم فیلد نام را تغییر بدم تمامه
    محتویات ها ی فیلد نام تغییر میکند متلا میخواهم اسم علی رو تغییر بدم به فرهاد تمام اسم ها میشه فرهاد
    از این کد استفاده میکنم
    if(isset($_POST['search1'])){
    $update = mysql_query("UPDATE admin SET name='" . $_POST['value'] . "';");
    }
    ؟>
    <form action="" method="post">
    <input id="search" type="text" value="" name="value" size="20" /><input type="submit" value="update" name="search1" />

    ازتون خاهش میکنم کمک کنید ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: update

    در ابتدا وقتی می خواهید کدی در این پست بگذارید از تگ های php یا html استفاده کنید که کدتون اینجوری بهم ریخته نباشه و کاربران جوابتون رو ندن!
    شما باید از where استفاده کنید
    UPDATE `admin` SET `name`='Farhad' WHERE `name` = 'Ali'

    البته در این جور موارد از id استفاده می کنند که اگه دو نام علی بود هر دو را فرهاد نکنه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: update

    چشم از این به بعد رعایت میکنم من از یک ادیتور استفاده میکنم میخوام زمانی که اطلاعات ثبت شد کاریر بتونه از طریق ادیتور ویرایش کند نه این که

    از طریق کد تغییر بده من ادیتور رو هم وصل کردن و هنگامی که ویرایش را انتخاب میکنم اطلاعات درون ادیتور نمایش میدهد ولی با ید یه کلیدی یه زارم که بهد از تغغیر ب

    بتونم ویرایش بدم من نمیدونم چطوری باید این کارو انجام بدم .

  4. #4

    نقل قول: update

    شما وقتی میخوای اطلاعات رو بگیری باید از id استفاده کنی
    اطلاعات رو نشون بده و زمان ذخیره طبق کد دوستمون update به همون id انجام بشه

  5. #5

    نقل قول: update

    یک اینپوت input از نوع محفی hidden بزارید توی فرم و اسم خاصص بهش بدید و مقدار آیدی اون رکورد که تغییر میکنه و توش مقدار دهی کندید value= و وقتی فرمتون پست میشه این مقدار و بخوید و تی شرط ازش استفاده کنید
    "UPDATE `admin` SET `name`='".$_POST['changeform_name']."' WHERE id = '".$_POST['record_id']."'"

  6. #6

    نقل قول: update

    اول از همه فارسی تایپ کنید
    در ضمن توضیحات داده شده
    اگه سوالی دارید آیدی دوستان تو پروفایلشون هست مثل من
    صفحات برنامه نویس دات کام باید کد باشه و روش ها
    واسه درخواست هاتون پیغام خصیصی بدید ( مثل درخواست چت )
    لطفا قوانین و اصول ها رو رعایت کنید
    و در آخر اینکه سوالتون و جواب دادم
    در مورد جواب ها سوال بپرسید نه سوالات تکراری آخه اینجوری هی ما ج میدیم و شما سوال می پرسید ! واسه کسی اینجا سود نداره ج بده اما واسه شما ج شنیدن سود داره
    پس به لطف دوستانی که ج میدن و وقت میگذارند احترام بگذارید

تاپیک های مشابه

  1. Update کردن پایگاه داده از روی اینترنت
    نوشته شده توسط tazekar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 14:06 عصر
  2. چگونه میتوان برا جواب کوری UpDate از یک کوری دیگر استفاده کر
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1382, 13:18 عصر
  3. update
    نوشته شده توسط betanam در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 17:35 عصر
  4. Update Query
    نوشته شده توسط MKazemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 12:43 عصر
  5. کی وب سایتش رو Update کرده ؟
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1382, 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •