نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ذخیره موقت اطلاعات فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    Question ذخیره موقت اطلاعات فرم

    سلام ...
    من یک فرم توی سایتم دارم که از متغیرهای زیادی تشکیل شده ...
    مشکلم اینه که وقتی در هر صورتی فرم به کاربر پیغام خطا میده ، کل اطلاعاتی که کاربر تکمیل کرده بود از فرم حذف میشه و کاربر دوباره باید تمام اون فیلدها رو پر کنه ...
    چطور میتونم کاری کنم که در صورت خطا دادن فرم ، فیلدها پاک نشن ؟!

    باتشکر ...

  2. #2

    نقل قول: ذخیره موقت اطلاعات فرم

    وقتی فرم و پست میکنی به جایی که برای پردازش هست کل $_POST و که خودش یک آرایه هست و تو یک سشن یا کوکی ( سشن بهتره ) بریز و تو نمایش فرم ( موقع برگشت ) همونو تو فرم نشون بده
    یا اینکه این اطلاعات و با برنامه به فرم خودت پست کن با کرل
    ازین ور بگیر برا خودش دوباره بنداز ( مثل آجر چینی ساختمانی که هی آجر میاد و میره : دی )

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ذخیره موقت اطلاعات فرم

    تشکر ...
    میشه لطفا یه نمونه ساده از کدش رو اینجا بنویسید ؟

  4. #4

    نقل قول: ذخیره موقت اطلاعات فرم

    کد خاصی نداره دوست عزیز
    شما فرم و میفرستی به یک صفحه و بعدش همون و برمیگردونی دیگه :دی
    <?php
    $msg = '';
    $save_data = array();
    if(isset($_POST['btn_submit']))
    {
    $save_data['lesson_name'] = $_POST['lesson_name'];
    $save_data['score'] = $_POST['score'];
    if($save_data['score']!='')
    {
    if($save_data['score']>=0 and $save_data['score']<=20)
    {

    }
    else
    {
    $msg = 'number between 0 and 20';
    }
    }
    else
    {
    $msg = 'inter score';
    }
    }
    ?>



    <html>
    <head><title></title></head>
    <body>
    <form method="post" action="" >
    <table>
    <?php
    if($msg!='') { ?>
    <tr>
    <td>error text : </td>
    <td><?php echo $msg; ?></td>
    </tr>
    <?php
    }
    ?>
    <tr>
    <td>lesson name : </td>
    <td><input type="text" name="lesson_name" value="<?php echo (isset($save_data['lesson_name']))?$save_data['lesson_name']):''; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>nomreh : </td>
    <td><input type="text" name="score" value="<?php echo (isset($save_data['score']))?$save_data['score']):''; ?>" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="2"><input type="submit" name="btn_submit" /></td>
    </tr>
    </table>
    </form
    </body>
    </html>


    اگه مشکل ها جزئی داره ببخش دیگه الان دو ساعت تو انجمت هستم خسته شدم دیگه
    فلا ایشالا مشکلت حل بشه

  5. #5

    نقل قول: ذخیره موقت اطلاعات فرم

    این دو قسمتو این طوری بنویس

    <td><input type="text" name="lesson_name" value="<?php echo (isset($save_data['lesson_name']))?$save_data['lesson_name']:''; ?>" /></td>
    <td><input type="text" name="score" value="<?php echo (isset($save_data['score']))?$save_data['score']:''; ?>" /></td>


    پرانتزهای بسته آخر اضافه بود.

    دوست عزیز $ M 3 H R D A D $ بازم ممنون

  6. #6

    نقل قول: ذخیره موقت اطلاعات فرم

    من با نوت پت نوشتم زیاد توجه نداشتم فقط خواستم زود روش و یاد بگیرن ایشون ممنون از توجهتون

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره نشدن اطلاعات فرم قبول نکردن کد captcha
    نوشته شده توسط iman2012 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 09:41 صبح
  2. دیتاست برای ذخیره موقت اطلاعات بدون استفاده از دیتابیس
    نوشته شده توسط shayan_delphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 13:15 عصر
  3. ذخیره سازی اطلاعات فرم
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 10:03 صبح
  4. عدم توانایی ذخیره اطلاعات فرم در delphi2005 asp.net
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 12:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •