نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جایگزینی مقادیر در dataGridView

  1. #1

    جایگزینی مقادیر در dataGridView

    سلام دوستان
    من یک جدول را به grid نسبت دادم که یک فیلد از نوع int داره و من می خواهم مثلا به جای عدد 0 در گرید بنویسه "عالی" ، به جای عدد 1 بنویسه "خوب" و ... یعنی اگه توی جدول عدد 1 ذخیره شده توی گرید به جای 1 بنویسد "عالی".
    لطفا راهنمایی کنید. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad-bahrami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    نقل قول: جایگزینی مقادیر در dataGridView

    این کد بعد از fill() قرار بده


    foreach (DataGridViewRow item in dataGridView1.Rows)
    {
    if (item.Cells[1].Value.ToString() == "1") item.Cells[1].Value = "عالی";
    else if (item.Cells[1].Value.ToString() == "2") item.Cells[1].Value = "متوسط";
    }

  3. #3

    نقل قول: جایگزینی مقادیر در dataGridView

    مرسی از جوابتون.
    ولی در مواردی که تعداد رکورد های نمایش داده شده خیلی زیاد باشه بهینه نیست.
    می خواستم بدونم کد بهتر نیست مثلا در زمان نوشتن query. ضمنا من از linq استفاده می کنم.
    تشکر

  4. #4

    نقل قول: جایگزینی مقادیر در dataGridView

    به اینصورت باید عمل کنی:

    var records = from rec in db.tbl
    select new
    {
    status = (rec.degree == 0) ? "عالی" :
    (rec.degree == 1) ? "خوب" :
    (rec.degree == 2) ? "متوسط" :
    (rec.degree == 3) ? "ضعیف" : null
    };

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad-bahrami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    نقل قول: جایگزینی مقادیر در dataGridView


    use db_test
    SELECT
    (CASE code
    WHEN '0' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'عالی')
    WHEN '1' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'خوب')
    WHEN '2' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'متوسط')
    WHEN '3' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'ضعیف')
    ELSE NULL
    END) FROM [tb]




    یا

    SELECT
    (CASE
    WHEN [code] ='0' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'عالی')
    WHEN [code] = '1' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'خوب')
    WHEN [code] = '2' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'متوسط')
    WHEN [code] = '3' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'ضعیف')
    ELSE NULL
    END) AS [status]
    FROM [tb]


  6. #6

    نقل قول: جایگزینی مقادیر در dataGridView

    مرسی از جوابتون محمد جان.
    ولی یک سوال برام پیش اومد: این کد ها را باید کجا استفاده کنم؟ من از LINQ برای اتصال استفاده می کنم.
    یعنی واسه هر select از store procedure استفاده کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad-bahrami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    نقل قول: جایگزینی مقادیر در dataGridView

    با متد ExecuteQuery می توان دستورات اسکیول را اجرا کرد


    var x = db.ExecuteQuery<tb>(@"SELECT code=
    (CASE code
    WHEN '0' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'عالی')
    WHEN '1' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'خوب')
    WHEN '2' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'متوسط')
    WHEN '3' THEN CONVERT(NVarChar(MAX),'ضعیف')
    ELSE NULL
    END),id FROM [tb]"
    );
    dataGridView1.DataSource = x.ToList();



تاپیک های مشابه

  1. جایگزینی مقادیر جدید در رشته به کمک preg ها
    نوشته شده توسط tafrihat در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1390, 11:48 صبح
  2. سوال: جایگزینی مقادیر فیلد بصورت نومراتور با یک دستور
    نوشته شده توسط ehsaniran59 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1387, 16:30 عصر
  3. ریختن مقادیر datagridview در listbox
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 19:48 عصر
  4. ریختن مقادیر comboboxدرستون datagridview
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1387, 23:56 عصر
  5. مشکل در جمع زدن مقادیر یک ستون از DataGridview
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 02:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •