نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    سلام
    یه سوال ساده که متاسفانه جوابش رو نمیدونم؟!چطور میتونم توی یه gridview رنگ سطرهای زوج و فرد رو متفاوت از هم قرار بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    یعنی کسی جواب اینو نمیدونه!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    فکر میکنم اگه یه فور بزاری و سطر هارو از بالا تا پایین بخونی و یکی در مینون رنگشو عوض کنی درست میشه . احتمالا اینو بتونی با جاوا اسکریپته تحت کلاینت هم بنویسی که سرعتت و کم نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    هرچند قطعا خودتم میدونی اگه از Gridview موجود در پکیج های کامپوننت (مثل telerik ) استفاده کنی مشکلت حل میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    رفتم تستش کردم . اینم کد سمت سرورش :
    for (int i = 0; i < GridView1.Rows.Count; i++)
    {
    GridView1.Rows[i].BackColor = System.Drawing.Color.Blue;
    i++;
    }


    و اینجوری که الان دارم فکر میکنم میبینم همین کد بهتره .پس همینو میتونی استفاده کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    سلام
    هم از جی کوئری میتونی استفاده کنی و هم از css
    کد سمت سرور هم واسه یه همچین کاری نمیخواد استفاده کنی
    http://api.jquery.com/odd-selector/
    http://www.w3.org/Style/Examples/007/evenodd

  7. #7

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    این که خیلی ساده هست و اصلا نیازی به کارهایی که دوستان گفتن ندارید.رنگ مورد نظر رو در قسمت AlternatingRowStyle در قسمت Properties گریدویو انتخاب کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    این که خیلی ساده هست و اصلا نیازی به کارهایی که دوستان گفتن ندارید.رنگ مورد نظر رو در قسمت AlternatingRowStyle در قسمت Properties گریدویو انتخاب کنید.
    گل گفتی

    واقعا واسه خودم متاسفم که فکرم انقد محدود بود .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: متفاوت بودن style سطرهای زوج و فرد در gridview

    ممنون از همه مخصوصا aliblue

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص زوج یا فرد بودن یک عدد اشاری
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1390, 22:27 عصر
  2. نقص برنامه ای که زوج یا فرد بودن یه عدد رو تعیین کنه
    نوشته شده توسط zoro0_2010 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 13:00 عصر
  3. تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی
    نوشته شده توسط در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 26 آذر 1389, 10:32 صبح
  4. سرصفحه متفاوت در صفحات زوج و فرد
    نوشته شده توسط nice boy در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1387, 11:27 صبح
  5. تابع تشخیص زوج یا فرد بودن یک عدد
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •