نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نام تابع از نوع آرایه ؟؟

  1. #1

    نام تابع از نوع آرایه ؟؟

    سلام دوستان
    ایا راهی وجود داره که نام تابع رو از نوع ارایه تعریف کرد ؟!!
    مثلا :
    Public function sampel()(x,y) as byte


    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: نام تابع از نوع آرایه ؟؟

    درود به همه

    دوست عزیز فکر نکنم چنین کاری ممکن باشه.
    بگو هدفت از این کار چیه ؟ شاید تونستیم کمکت کنیم.

    موفق باشید.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  3. #3

    نقل قول: نام تابع از نوع آرایه ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    درود به همه

    دوست عزیز فکر نکنم چنین کاری ممکن باشه.
    بگو هدفت از این کار چیه ؟ شاید تونستیم کمکت کنیم.

    موفق باشید.

    سلام
    ممنون که جواب دادی
    میخوام نتیجه یک تابع که به صورت ارایه هستش را توی نام تابع برگردونم! مثل این که نمیشه....
    فقط باید از یک متغییر سراسری استفاده کنم .......

  4. #4

    نقل قول: نام تابع از نوع آرایه ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط سپهر-111 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون که جواب دادی
    میخوام نتیجه یک تابع که به صورت ارایه هستش را توی نام تابع برگردونم! مثل این که نمیشه....
    فقط باید از یک متغییر سراسری استفاده کنم .......
    خواهش می کنم
    اگه منظورت اینه که برای مثال تابعی با نام x قراره خروجی خودش رو در یک آرایه به برنامه برگردونه
    فکر کنم باید یک نوع جدید تعریف کنید و اونو بجای نوع خروجی تابع X قرار بدید
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  5. #5

    نقل قول: نام تابع از نوع آرایه ؟؟

    لینک زیر هم ببین
    http://www.bigresource.com/VB-Return...JQqx8KYmL.html

    موفق باشید
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: نام تابع از نوع آرایه ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط سپهر-111 مشاهده تاپیک
    میخوام نتیجه یک تابع که به صورت ارایه هستش را توی نام تابع برگردونم! مثل این که نمیشه....
    فقط باید از یک متغییر سراسری استفاده کنم .......
    سلام
    نوع تابع را میتوانید یک آرایه و یا collection تعریف کنید. کد زیر یک آرایه با 11 خانه را بر میگرداند:

    ' in the name of god
    Function Test() As Integer()
    Dim temp(10) As Integer
    For i = 0 To 10
    temp(i) = i
    Next
    Test = temp
    End Function
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی تابع بازگشتی در درون خودش که دارای پارمتری از نوع آرایه ای است.
    نوشته شده توسط jannatmakan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1391, 00:33 صبح
  2. سوال: چگونگی تعریف تابع از نوع آرایه کاراکتری
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 13:54 عصر
  3. قرار دادن یک رشته در آرایه ای از نوع آرایه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 17:08 عصر
  4. عوض کردن نام تابع main در TC
    نوشته شده توسط cache_overflow در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 01:24 صبح
  5. طریقه بدست آوردن نام ستونها و نوع ستونهای یک جدول ؟
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 18:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •