نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی submit

  1. #1

    مشکل در فراخوانی submit

    سلام
    من میخوام وقتی تیک یک checkbox زده شد، یک اینپوت submit که با یک نام خاص ساخته شده اجرا بشه

    این کد checkbox:
    <input type="checkbox" name="delete" id="DELETE_<?=$i?>" value="Y" >


    این هم کد دکمه submit:
    <input type="submit" value="delete" name="BasketRefresh">



    (نمیخوام فقط صفحه رو refresh کنم، می خوام دکمه BasketRefresh اجرا بشه)
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مشکل در فراخوانی submit

    نقش این سابمیت چیه ؟
    فکر کنم شما میخواید وقتی چک باکس انتخاب شد ، سطر مربوطه حذف بشه (بدون اینکه سابمیت رو بزنید ) درسته؟
    اگر اینطوره با آجاکس حل میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل در فراخوانی submit

    دوست عزیز از دکمه submit برای ارسال فرم ها استفاده میشه . لازم نیست شما click را شبیه سازی کنید، کافیه فرم را با javascript ارسال کنید . اینطوری :

    <form id='myform' action="path/to/tagret" method="post">
    <input type="checkbox" name="delete" id="DELETE_<?=$i?>" value="Y" onClick="document.getElementById('myform').submit( );">
    <input type="submit" value="delete" name="BasketRefresh">
    </form>


    ولی به قول دوستمون این کار زیاد جالب نیست و با ajax بهتر انجام میشه ! تازه میتونید اصلا فرم را ارسال نکنید و با get اینطوری عمل کنید :
    <script type="text/javascript">
    function del_item(id){
    if (confirm('Are you sure ?')){
    location.href = "del_page.php?id=" + id;
    }
    }
    </script>

    <input type="checkbox" name="delete" id="DELETE_<?=$i?>" value="Y" onClick="del_item(<?=$i?>)">


    و البته خیلی کار های دیگه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فراخوانی تابع javascript
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:15 عصر
  2. مشکل در فراخوانی Stored Procedure
    نوشته شده توسط leily2000 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 08:17 صبح
  3. مشکل در فراخوانی یک لینک
    نوشته شده توسط spenans در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 07:32 صبح
  4. مشکل در فراخوانی تابع Dll
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 09:55 صبح
  5. یک مشکل در فراخوانی صفحات وب
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 22:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •