نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دریافت اندیس داده شده به متدی آرایه ای

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    دریافت اندیس داده شده به متدی آرایه ای

    سلام دوستان
    یه متد دارم آرایه است. میخوام توی متد بدست بیارم که موقع فراخونی چه اندیسی از آرایه خواسته شده

    مثال :
    public string[] myMethod()
    {
    }


    myMethod()[5].tostring()

    میخوام بدونم جای عدد 5 چه عددی هست.

    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: دریافت اندیس داده شده به متدی آرایه ای

    سلام
    فکر نمیکنم چنین کاری شدنی و یا حتی منطقی باشد. مثلا شما فرض کنید متود به این صورت فراخوانی شود:

    string[] s=new string[]{};
    s=MyMethod();

    خوب حالا همه آرایه گرفته شده.
    اگر متود شما فقط یک رشته برمیگرداند به جای اندیس آرایه یک عدد به عنوان ورودی آن تعریف کنید:

    string[] MyMethod(int index)//...
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: دریافت اندیس داده شده به متدی آرایه ای

    یعنی چنین کاری امکان نداره ؟!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: دریافت اندیس داده شده به متدی آرایه ای

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    یعنی چنین کاری امکان نداره ؟!


    سلام
    ببینید وقتی متود فراخوانی میشود اول متود اجرا شده و و مقدار برگشتی آن که یک آرایه است گرفته میشود و در مرحله بعد است که شما به یک اندیس از این آرایه اشاره میکنید، یعنی زمانی که متود انجام شده و مقدار را برگردانده و کنترلی روی برنامه ندارد.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. آزاد کردن حافظه اختصاص داده شده به آرایه ها
    نوشته شده توسط فهیمه ی در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 23:20 عصر
  2. سوال: تشخیص نوع داده ای کاراکترهای ذخیره شده در یک آرایه
    نوشته شده توسط alismith در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1390, 21:53 عصر
  3. سوال: به دست آوردن بیشترین مقدار داده شده به مجموعه آرایه ها
    نوشته شده توسط kitcat_m18 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 09:46 صبح
  4. مقداردهی به عناصر آرایه ای که به وسیله new به آن فضا داده شده
    نوشته شده توسط fshb_ 1370 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 00:45 صبح
  5. آزاد کردن فضای اختصاص داده شده به یک آرایه
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •