نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

  1. #1

    ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    دوستان من ميخواهم يك پوشه تو درايو D ‌بسازم بنام 91 و سپس يك فولدر ديگر به نام 9(آذز ماه) و داخل آن به تعداد روز هاي ماه 31 فولدر بسازه ( بعدا با تمامي ان فولدر ها كار داريم )
    __________________________
    براي اين كار ميتوان از COMBO X استفاده كرد يعني طرف اگر زد سال 92 سپس ماه آبان داخلش 30 فولدر به تعداد روز هاي ماه بسازه
    ___________________

    نمي دونم براي انجام اين كار چه كنم اين دستور براي ساختم يك فولدر است
    کد HTML:
    Directory.CreateDirectory("c://91/a");
    و دستور
    کد HTML:
    using System.IO;
    وارد ميكنيم
    _______________________

    خوب حالا بگيد چه كنم من ممنون ميشم راه نمايي كنيد
    BACH FILE اين كار رو دارم با اين تفاوت كه مديريت قوي نداره اينم سورس BACH

    کد HTML:
    c:
    cd\
    md 91
    cd 91
    md 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
    
    

  2. #2

    نقل قول: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    سلام
    با حلقه ها مشکلت برطرف میشه برا مثال اگه مهر رو انتخاب کرد تعداد روزها میشه 30 خب نمونه زیر رو ببین

    for (int i = 1; i <= days; i++)
    System.IO.Directory.CreateDirectory(@"...\91\7\" + i);

  3. #3

    نقل قول: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام
    با حلقه ها مشکلت برطرف میشه برا مثال اگه مهر رو انتخاب کرد تعداد روزها میشه 30 خب نمونه زیر رو ببین

    for (int i = 1; i <= days; i++)
    System.IO.Directory.CreateDirectory(@"...\91\7\" + i);

    درسته فقط يه سوال براي اينكه بهش بفهمونم از COMBO مثلا 92 انتخاب كرده چه كنم ؟؟؟؟

    خواندن مقدار از COMBO

  4. #4

    نقل قول: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    combo.Text;

  5. #5

    نقل قول: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    کد HTML:
              Directory.CreateDirectory("d://"+c1.Text+"/"+c2.Text+"/"+i);
    درستش كردم :دي مرسي

  6. #6

    نقل قول: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    قبل از وارد کردن ادرس ها علامت @ رو اضافه کن ینی قبل از "
    یا اینکه / هارو همه به صورت دوتایی قرار بده

  7. #7

    نقل قول: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    حالا يه سوال ديگر درباره فايل ها دارم من ميخ واهم 5 تا فايل ورد بسازم

    كاربر بعد از تغييرات داخل اينا مجدد به برنامه نوشته شده بر ميگرده و بازدن يك دگمه تمامي اون 5 فايل به يك فولدر مشخص ميرود

    بعد 1 عدد به نام هاي فايل هاي ورد اضافه ميشود
    __________________________________________________ ___________________________________________

    كد زير اگر به نظرتون بهينه و مناسب است براي ساخت فايل هاي ورد در مرتبه اول است
    کد HTML:
    if (t1.Text == ""  || t2.Text == "" || t3.Text == "" || t4.Text == "" || t5.Text == "")
                {
                    MessageBox.Show("لطفا نام  تمامي فايل ها را وارد كنيد ");
                }
                else
                 {
                    StreamWriter writer1 = File.CreateText(@"D:\1111-" + t1.Text + "-01.doc");
                    StreamWriter writer2 = File.CreateText(@"D:\2222-" + t2.Text + "-01.doc");
                    StreamWriter writer3 = File.CreateText(@"D:\3333-" + t3.Text + "-01.doc");
                    StreamWriter writer4 = File.CreateText(@"D:\4444-" + t4.Text + "-01.doc");
                    StreamWriter writer5 = File.CreateText(@"D:\5555-" + t5.Text + "-01.doc");
                }
    يه مشكل هست اين كه اگر محتويات 2 تا text مثل هم باشه برنامه اروور ميده ( آخه دوتا فايل نمي توانند هم نام باشند ) اگر هم بخواهيم شرط بزاريم بايد 10 بررسي داشته باشيم

    خواستم ببينم تنها راهش همينه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    شماره ها هم اول و آخر نام ها هست
    _____________

    با يك حلقه و بدست آوردن كاركتر ها با استفاده از تابع ( يادم نيست باعث ميش د به تعداد عددي كه ميدي كاراكتر جدا كند ) + 1 ميكنيمش البته تبديل داده ها هم مهمه
    بايد تبديل به int بشه

  8. #8

    نقل قول: ساخت تعدادي فولدر با استفاده از اطلاعات ورودي

    چرا ؟؟؟؟ چه فرقي داره الانم كار ميكنه كه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 18:50 عصر
  2. استفاده از اطلاعات پشتیبان
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 15:42 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 19:25 عصر
  4. چگونگی استفاده از اطلاعات فرمهای والد برای یکدیگر؟
    نوشته شده توسط mahsa_gharaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 00:11 صبح
  5. استفاده از اطلاعات اکسس در دلفی
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1384, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •