نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل این کد چیه؟؟؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار milad73
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    مشکل این کد چیه؟؟؟

    void mode(int a[],int size)
    {
    const int e=20;
    int b[e]={0};
    sort(a,size);

    for(int i=0;i<size;i++)
    ++b[a[i]]; اینجا error میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    cout<<"\n"<<"Mod is :"<<max(b,e);
    cout<<"\n"<<"No_Mod is :"<<min(b,e);
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟؟؟

    درود به شما
    لطفاً کدهای خودتون رو در تگ مخصوص بذارید تا خوانا باشه.
    void mode(int a[],int size)
    {
    const int e=20;
    int b[e]={0};
    sort(a,size);

    for(int i=0;i<size;i++)
    ++b[a[i]];

    cout<<"\n"<<"Mod is :"<<max(b,e);
    cout<<"\n"<<"No_Mod is :"<<min(b,e);
    }


    شما گفتی توی ابن خط Error میده
    ++b[a[i]]; 



    من الان روی سیستم ++C ندارم که تست کنم
    اما توی این خط یک آرایه 20 عضوی به نام B دارید که بجای اندیسش می خواید مقدار Iام ارایه ای به نام a رو ارسال کنید تااینجا مشکلی نیست اما ++ قبل B فکر کنم مشکل ساز بشه
    تاجایی که یادمه این عمل باعث میشد نام متغییر مثل یک اشاره گر عمل کنه و ظاهراً مشکل همین باشه.

    موفق باشید
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟؟؟

    خط 5 بایستی برای sort ابتدا و انتهای موقعیت هایی از array که بایستی مرتب شود را مشخص کنید sort(a,a+size);
    خط 10 و 11 به همین صورت جهت بدست آوردن max در array بایستی ابتدا وانتهای را مشخص کنید در ضمن از تابع max_element بدین صورت استفاده نماید std::max_element(b,b+size)

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟؟؟

    این تاپیک به علت داشتن عنوان نا مناسب قفل میشه (به احترام دوستانی که زحمت جواب دادن کشیدن حذفش نمیکنم!)
    لطفاْ در تاپیک‌های آتی از عنوان مناسب‌تری استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این کد چیه؟؟؟
    نوشته شده توسط ucnazard در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 15:04 عصر
  2. مشکل این برنامه چیه؟
    نوشته شده توسط shahram126 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 02:32 صبح
  3. مشکل این کد کجاست؟استفاده Query String در یک صفحه واحد
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 14:17 عصر
  4. مشکل این عبارت SQL چیه ؟
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 13:51 عصر
  5. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •