نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف کلمات تکراری

  1. #1

    Question حذف کلمات تکراری

    سلام
    دوستان من در یک richtextboxدر هر سطر کلماتی رو دارم و می خوام کلمات تکراری حذف کنم.میشه راهنمایی کنید؟
    در ضمن ایا برای sortکردن richtextboxبر اساس حروف الفبا متدی داریم؟
    با تشکر
    Untitled.png

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ansaralghaem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    43

    نقل قول: حذف کلمات تکراری

    سلام این دستور جستجو هست و جایگزینی اون در سی شارپ که با گیومه ی خالی "" یک تکست ویک کلید بزار کد رو در کلید کپی کن متن تکراری در تکست کپی کن وبعد حذف میشه

    if (richTextBox1.Text == "")
    return;
    int m;

    string ch = textBox1.Text;

    i = richTextBox1.Text.IndexOf(ch, j);
    j = i;
    j++;
    if (i == -1)
    {
    j = 0;
    MessageBox.Show("موردی یافت نشد");
    return;
    }
    m = textBox1.TextLength;
    richTextBox1.Focus();
    richTextBox1.Select(i, m);
    richTextBox1.SelectedText = "";






  3. #3

    نقل قول: حذف کلمات تکراری

                //using System.Linq;

    string[] temp = richTextBox1.Lines;
    richTextBox1.ResetText();
    temp.Distinct().ToList().ForEach(line =>
    {
    if (line.Trim() != string.Empty)
    {
    richTextBox1.Text += line + Environment.NewLine;
    }
    });

  4. #4

    نقل قول: حذف کلمات تکراری

    برای جلوگیری بودن از آیتم تکراری با توجه به صحیح بودن جواب آقای ansaralghaem جواب جناب mafaman2003 درست تر است و برای sort کردن میتوانی از کد زیر استفاده کنی .


    string[] str = richTextBox1.Text.Split('\n');//k
    Array.Sort(str);//l
    richTextBox1.Clear();//j
    richTextBox1.Text = String.Join(Environment.NewLine, str);//a
    آخرین ویرایش به وسیله harani : جمعه 17 آذر 1391 در 18:49 عصر

تاپیک های مشابه

  1. حذف اطلاعات تکراری ............
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 08:44 صبح
  2. حذف کلمات تکراری از لیست
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 12:47 عصر
  3. حذف رکوردهای تکراری
    نوشته شده توسط hr110 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1384, 02:18 صبح
  4. عدم حذف سطرهای تکراری
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 14:49 عصر
  5. انتخاب رکوردها با حذف رکوردهای تکراری
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1383, 00:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •