نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل کانکشن استرینگ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    مشکل کانکشن استرینگ

    سلام دوستان
    برنامه ای نوشتم که کانکشن اون به صورت زیر هست
    SqlConnection c = new SqlConnection("server=MASOUD-PC\\SQLEXPRESS;database=tarhezemestane;integrated security=true");

    حالا می خوام وقتی این برنامه رو هر سیستمی اجرا میشه کار کنه کانکشن رو بصورت زیر تعریف می کنم ولی اجرا نمیشه . مشکلش چیه ؟
    SqlConnection c = new SqlConnection("server=(local);database=tarhezemest  ane;integrated security=true");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad-bahrami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ

    ما دوتا سرویس برای اسکیول داریم 1- sql express و دومی لوکال شما باید نسخه enteprise اسکیول نصب کنید تا بتونید به صورت لوکال استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ

    ولی من نمی خوام این نسخه که حجمش زیاده رو کامپیوتر مشتریم نصب بشه
    قبلا یه جایی خوندم با اس کیو ال اکسپرس میشه اینکارو کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad-bahrami
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    100

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ

    چه نسخی از اسکیول می خواهی روی سیستم مشتری نصب کنی؟2000 یا 2005 یا 2008
    چرا از sql express استفاده نمی کنی
    SqlConnection c = new SqlConnection("server=MASOUD-PC\\SQLEXPRESS;database=tarhezemestane;integrated security=true");

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad-bahrami مشاهده تاپیک
    چه نسخی از اسکیول می خواهی روی سیستم مشتری نصب کنی؟2000 یا 2005 یا 2008
    چرا از sql express استفاده نمی کنی
    SqlConnection c = new SqlConnection("server=MASOUD-PC\\SQLEXPRESS;database=tarhezemestane;integrated security=true");
    منم می خوام از اس کیو ال اکسپرس استفاده کنم ولی وقتی local می زنم خطا میگیره . نمی خوام برنامه طوری باشه که آدرس سرور رو از مشتری بخواد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ

    من فکر میکنم البته امتحانش نکردم، شما نیاز به یه برنامه داری که دیتابیس رو به سرور Attach کنی.

  7. #7

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ

    يه نكته رو از قلم انداختيد! كانكشن رو به اين صورت اصلاح كنيد:
    "server= (Local)\\SQLEXPRESS;database=tarhezemestane;integr  ated security=true");

  8. #8

    نقل قول: مشکل کانکشن استرینگ

    سلام دوست عزیز
    اینجوری که نمی تونیم به شما کمک کنیم
    شما بهتره اون error رو اینجا قرار بدید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل کانکشن استرینگ در سی شارپ
    نوشته شده توسط reghbali06 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 17:44 عصر
  2. سوال: مشکل کانکشن استرینگ در xp
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 00:01 صبح
  3. سوال: مشکل کانکشن استرینگ
    نوشته شده توسط seraph در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1391, 20:40 عصر
  4. مشکل در استفاده از کانکشن استرینگ کد شده
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 دی 1386, 11:50 صبح
  5. مشکل provider در کانکشن استرینگ OLE DB
    نوشته شده توسط icmaster در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 16:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •