نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در فرستادن دیتا تیبل به stimul

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    مشکل در فرستادن دیتا تیبل به stimul

    سلام دوستان
    کد زیر رو یه نگاه بندازید
      private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow dr = dt.NewRow();
    dt.Columns.Add("name",typeof(string));
    dt.Columns.Add("family", typeof(string));
    dt.Columns.Add("mark", typeof(string));
    dt.Columns.Add("serial", typeof(string));
    dt.Columns.Add("model",typeof(string));
    dr["name"] = textBox2.Text;
    dr["family"] = textBox3.Text;
    dr["mark"] = textBox7.Text;
    dr["serial"] = textBox8.Text;
    dr["model"] = textBox9.Text;
    stiReport2.Load("stiReport2.mrt");
    stiReport2.RegData(dt);
    stiReport2.Show();
    }

    وقتی این کد رو می نویسم و دیتا سورس استیمول رو با این کد تنظیم می کنم صفحه گزارش سفید میشه . میشه راهنمایی کنید که مشکل کدم کجاست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در فرستادن دیتا تیبل به stimul

    stiReport2.RegData(dt);
    stiReport2.RegData("datasource name in stimul report",dt);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل در فرستادن دیتا تیبل به stimul

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    stiReport2.RegData("datasource name in stimul report",dt);
    دوست من مشکل حل نشد
    کد زیر رو ببین
     string st = "";
    st = "سه ماهه";
    SqlDataAdapter s = new SqlDataAdapter("select name,family,phone,malek,codemelimalek,noetarh,mobi le from moshtarek where noetarh=N'" + st + "' ", c);
    DataTable r2 = new DataTable();
    s.Fill(r2);
    stiReport1.Load("stiReport1.mrt");
    stiReport1.RegData(r2);
    stiReport1.Show();

    کد بالا اجرا میشه
    ولی وقتی دیتا تیبل رو بصورت دستی می سازم بصورت کدی که تو تاپیک اول زدم اجرا نمیشه . اون کد رو در زیر هم آوردم
     DataTable dt = new DataTable();
    DataRow dr = dt.NewRow();
    dt.Columns.Add("name",typeof(string));
    dt.Columns.Add("family", typeof(string));
    dt.Columns.Add("mark", typeof(string));
    dt.Columns.Add("serial", typeof(string));
    dt.Columns.Add("model",typeof(string));
    dr["name"] = textBox2.Text;
    dr["family"] = textBox3.Text;
    dr["mark"] = textBox7.Text;
    dr["serial"] = textBox8.Text;
    dr["model"] = textBox9.Text;
    stiReport2.Load("stiReport2.mrt");
    stiReport2.RegData("datasource name in stimul report", dt);
    stiReport2.Show();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در فرستادن دیتا تیبل به stimul

    شما اول اومدید یک سطر از dt ای که هیچ ستونی نداره ایجاد کردید خط 2

    سپس برای dt چندتا ستون تعریف کردید و مقدار dr را با ستون های که در dr وجود ندارند مقدار دهی کردی و از اینها گذشته سطری رو که مقدار دهی کردین به dt اضافه نکردی

    کدتو به صورت زیر تغییر بده
    DataTable dt = new DataTable();

    dt.Columns.Add("name", typeof(string));
    dt.Columns.Add("family", typeof(string));
    dt.Columns.Add("mark", typeof(string));
    dt.Columns.Add("serial", typeof(string));
    dt.Columns.Add("model", typeof(string));
    DataRow dr = dt.NewRow();
    dr["name"] = textBox2.Text;
    dr["family"] = textBox3.Text;
    dr["mark"] = textBox7.Text;
    dr["serial"] = textBox8.Text;
    dr["model"] = textBox9.Text;
    dt.Rows.Add(dr);

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل در فرستادن دیتا تیبل به stimul

    دمت گرم . نمی دونستم ترتیب این اعمال هم مهمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارتباط بین کریستال ریپورت و دیتا تیبل
    نوشته شده توسط ramin1000 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1390, 09:56 صبح
  2. حرفه ای: مشکل در بروز نشدن دیتا تیبل دیتاگرید
    نوشته شده توسط araz_pashazadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 10:29 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 18:07 عصر
  4. سوال: مشکل در ویرایش یک ردیف از دیتا تیبل
    نوشته شده توسط mehdi-ghafari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 اسفند 1389, 18:09 عصر
  5. مشکل data فرستادن در یک بانک تحت web
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •