نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل کار نکردن دستور header

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    مشکل کار نکردن دستور header

    سلام دوستان
    من تو یک پروژه ای بخاطر استفاده از پروتکل قدیمی h322 مجبور شدم از لینوکس های قدیمی استفاده کنم. روی اون هم فقط php 4 نصب میشه
    حالا این کد کار نمی کنه:
    session_start(); 
    include 'jdf.php';
    if(!isset($_SESSION['authuser']) || $_SESSION['authuser']==0)
    {
    header("Location:login.php");
    exit();
    }

    یعنی redirect نمیشه .
    تنها چیزی که به ذهنم میرسه عقب مونده بودن php یه
    نظر شما چه؟ میشه یاری برسونید؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل کار نکردن دستور header

    سلام تو نسخه 4 و 5 کد header location یکی است و تغییری نداره : از تویه شرط در بیار دستور رو چک کنید . این مثال خود سایت PHP.NET

    header("location:/currentfile.php");  

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    نقل قول: مشکل کار نکردن دستور header

    مرسی از راهنماییتون اما بازم کار نمیکنه .
    اصلا nightmare
    الان دو هفتس دارم کد می زنم حالا موقع نصبش هیچی کار نمی کنه.
    ajax هم کار نمی کنه .
    php از کدوم ورژنش به بعد ajax رو ساپورت می کنه ؟ من توی کدام یه عالمه ajax دارم که ضروریه . چه کار کنم؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل کار نکردن دستور header

    دوست عزیز
    این دستور رو بذار اول صفحه ات قبل از هر کدی
    <?php ob_start(); ?>

    ببین جواب میده ؟!

  5. #5

    نقل قول: مشکل کار نکردن دستور header

    دستورات php حتما باید قبل از <html> باشه
    به این مورد توجه کردی ؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل کار نکردن URL Routing در هاست
    نوشته شده توسط amir_h251 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 15:44 عصر
  2. سوال: حل مشکل کار نکردن FileUpload در UpdatePanel ؟؟؟
    نوشته شده توسط moslem.hady در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 10:52 صبح
  3. از کار افتادن دستور header ؟
    نوشته شده توسط ms1987 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1390, 10:49 صبح
  4. سوال: مشکل کار نکردن رویداد یک کنترل
    نوشته شده توسط صادق صدقی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 17:35 عصر
  5. کار نکردن دستور UPDATE
    نوشته شده توسط seven7777777 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 16:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •