نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن کنترل هنگام اجرای برنامه

  1. #1

    اضافه کردن کنترل هنگام اجرای برنامه

    سلام
    میخواستم هنگام اجرای برنامم وقتی دکمه را فشار میدم به برنامم چک باکس اضافه بشه ولی نمیدونم چطوری .نمیخوام تعداد چک باکسام محدود باشه که بیام اونارا مخفی کنم بعد با فشار دادن دکمه نمایش داده بشن.لطفا راهنمای بفرمایید
    اصلا این کار بشو هست؟ممنون

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن کنترل هنگام اجرای برنامه

    لطفا یه نفر کمک کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن کنترل هنگام اجرای برنامه

    صد در صد امکانش هست!
    شما باید توی یه حلقه به تعداد موردنظرتون چک باکس ایجاد کنید و در مکان های مناسب بر روی فرمتون و یا اینکه داخل یک پنل قرار دهید.
    کدش هم برای مثلا یک چک باکس به این صورته :

    CheckBox ch = new CheckBox();
    ch.Text = "آیتم 1";
    ch.Checked = true;
    ch.Location = new Point(100, 100);
    ch.RightToLeft = System.Windows.Forms.RightToLeft.Yes;
    this.Controls.Add(ch);

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن کنترل هنگام اجرای برنامه

    مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسی

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن کنترل هنگام اجرای برنامه

    هزار بار میلیاردها بار مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس ییییییییییییییییییییییییی یی

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: اضافه کردن کنترل هنگام اجرای برنامه

    شما اگر فلش Form1.cs رو باز کنید و وارد Form1.Designer.cs شوید اینجا هر object یی که روی فرم قرار میدید کد ساختنش اینجا ایجاد میشه
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن کنترل در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط nanoox در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 13:19 عصر
  2. تغییر نام یک کنترل هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط Masoome_das در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 21:05 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 02:50 صبح
  4. اضافه کردن کنترل winsock به برنامه
    نوشته شده توسط Netsky در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 23:11 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1383, 04:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •