نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی مرتب سازی جدول از داخل بانک

  1. #1

    چگونگی مرتب سازی جدول از داخل بانک

    دوستان من برای مرتب سازی یک دیتاگرید ویوی بر اساس مقدار یکی از ستونها از کد زیر استفاده کردم :

    SqlCommand com = new SqlCommand("select * from Table_1 order by pass asc", con);

    اگر بخواهم دادهای داخل جدول Table_1 در داخل بانک مرتب بشوند راهی هست؟ یعنی طوری که این مرتب سازی در داحل خود جدول موجود در بانک اس کیو ال صورت بگیره. راهی داره؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mehrbani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    70

    نقل قول: چگونگی مرتب سازی جدول از داخل بانک

    اگر از primary key به صورت auto increment استفاده کرده باشید خیر ، ولی میتونید یک view بسازید و در view عمل sort رو انجام بدین و یا Default sort column رو در sql server تغییر بدین
    موفق باشین

  3. #3

    نقل قول: چگونگی مرتب سازی جدول از داخل بانک

    نقل قول نوشته شده توسط mehrbani مشاهده تاپیک
    اگر از primary key به صورت auto increment استفاده کرده باشید خیر ، ولی میتونید یک view بسازید و در view عمل sort رو انجام بدین و یا Default sort column رو در sql server تغییر بدین
    موفق باشین
    ممنون از توضیحتون. یعنی راهی نیست که از طریق کد نویسی داخل سی شارپ این عمل در بانک صورت بگیره؟ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mehrbani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    70

    نقل قول: چگونگی مرتب سازی جدول از داخل بانک

    با SMO می تونین این کارو انجام بدین ، اما اصلا این کارو توصیه نمی کنم.
    می تونین یک جدول دیگه بسازین و با query گرفتن داده های sort شده رو توش قرار بدین

تاپیک های مشابه

  1. مرتب سازی جدول
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 16:52 عصر
  2. مرتب سازی جدول
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 06:13 صبح
  3. مرتب سازی جدول پس از حذف رکورد
    نوشته شده توسط h3idari در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 بهمن 1386, 08:35 صبح
  4. چگونگی مرتب کردن جدول (لطفاً سریع جواب دهید)
    نوشته شده توسط samandari در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 21:37 عصر
  5. چگونگی مرتب سازی و انتخاب یک رکود در فلکس گرید
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •