نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    من برنامه ی زیر را برای ساخت دفترچه تلفن ساخته ام . به یک سری مشکلاتی برخوردم .
    این برنامه به این صورت کار می کند که ابتدا در یک بخش نام و شماره را ذخیره می کند در یک فایل .
    زمانی که ذخیره انجام شود ، نام شخص در چک لیست باکس نیز اضافه می شود . حال من می خواهم کاری کنم که وقتی روی نام طرف در چک لیست باکس تیک زده شد ، شماره تماس شخص در لیست باکس به نمایش در بیاید . برنامه زیر بدون اینکه تیک زده شود این عملیات اتفاق می افتد . یعنی با انتخاب و آبی شدن در چک لیست باکس . لطفاً راهنمایی کنید . با تشکر :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO;

    namespace Tell_book_new
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    FileStream Arad = new FileStream("TellBook.txt", FileMode.Append, FileAccess.Write, FileShare.None);
    StreamWriter rt = new StreamWriter(Arad);
    if (textBox1.Text != "" && textBox2.Text != "")
    {
    rt.WriteLine(textBox1.Text);
    rt.WriteLine(Convert.ToDouble(textBox2.Text));
    rt.WriteLine("-------------------------");
    MessageBox.Show("ثبت شد");
    checkedListBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    textBox1.Text = "";
    textBox2.Text = "";
    textBox1.Focus(); // کرسر مؤس را روی تکس باکس 1 می آورد
    }
    rt.Close();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("لطفاً با دقت وارد کنید");
    }
    }

    private void checkedListBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {


    }

    private void checkedListBox1_SelectedValueChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    FileStream Arad = new FileStream("TellBook.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.None);
    StreamReader rt = new StreamReader(Arad);

    while (!rt.EndOfStream)
    {
    string name = rt.ReadLine();
    double number = Convert.ToDouble(rt.ReadLine());
    string khatchin = rt.ReadLine();
    if (name == checkedListBox1.SelectedItem.ToString())
    {
    listBox1.Items.Add(Convert.ToString(number));
    }

    }
    rt.Close();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    FileStream Arad = new FileStream("TellBook.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.None);
    StreamReader rt = new StreamReader(Arad);

    while (!rt.EndOfStream)
    {
    string name = rt.ReadLine();
    double number = Convert.ToDouble(rt.ReadLine());
    string khatchin = rt.ReadLine();

    checkedListBox1.Items.Add(name);

    }
    rt.Close();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    به جای این کد توی خط 60 :
     if (name == checkedListBox1.SelectedItem.ToString())

    باید این کد رو بنویسی :
    if (name == checkedListBox1.GetItemChecked.ToString())


    \\\موفق باشید///

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    به جای این کد توی خط 60 :
     if (name == checkedListBox1.SelectedItem.ToString())

    باید این کد رو بنویسی :
    if (name == checkedListBox1.GetItemChecked.ToString())


    \\\موفق باشید///
    این کارو کردم . این خطا به من داده می شود ؟
    Error	1	'System.Windows.Forms.CheckedListBox.GetItemChecke  d(int)' is a 'method', which is not valid in the given context	C:\Users\ARAD\Documents\Visual Studio 2010\Projects\Tell book new\Tell book new\Form1.cs	54	45	Tell book new


    مشکل از چیست ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    فهمیدم !!!
    این کد رو جایگزین کنید
    if (CheckedListBox1.GetItemChecked(CheckedListBox1.Se  lectedIndex) == true & name == CheckedListBox1.SelectedItem.ToString) {
    ListBox1.Items.Add(CheckedListBox1.SelectedItem.To string);
    }


    \\\موفق باشید///

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    فهمیدم !!!
    این کد رو جایگزین کنید
    if (CheckedListBox1.GetItemChecked(CheckedListBox1.Se  lectedIndex) == true & name == CheckedListBox1.SelectedItem.ToString) {
    ListBox1.Items.Add(CheckedListBox1.SelectedItem.To string);
    }


    \\\موفق باشید///
    چطور می توانم وقتی تیک برداشته شد ، شماره ثبت شده اش را پاک کنم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    بفرما داداش . اینم کد کامل و بدون مشکلش . خودت طبق برنامت جایگزینش کن
    کد قبلی این مشکل رو دداشت که اگه یک گزینه که تیک خورده رو دوباره روش کلیک می کردیم ، دوباره میاوردش توی لیست . اما توی این کد این مشکل برطرف شده .

    کد حذف از لیست باکس بابرداشتن تیک هم گذاشته شد
    if (CheckedListBox1.GetItemChecked(CheckedListBox1.Se  lectedIndex) == true) {
    for (i = 0; i <= ListBox1.Items.Count; i++) {
    ListBox1.SelectedIndex = Conversion.Val(i - 1);
    if (ListBox1.Text == CheckedListBox1.Text)
    ListBox1.Items.RemoveAt(ListBox1.SelectedIndex);
    }

    ListBox1.Items.Add(CheckedListBox1.SelectedItem.To String);
    }
    if (CheckedListBox1.GetItemChecked(CheckedListBox1.Se lectedIndex) == false) {
    for (i = 0; i <= ListBox1.Items.Count; i++) {
    ListBox1.SelectedIndex = Conversion.Val(i - 1);
    if (ListBox1.Text == CheckedListBox1.Text)
    ListBox1.Items.RemoveAt(ListBox1.SelectedIndex);
    }
    }

    فک کنم این سخت ترین کدی بود که تاحالا نوشتم

    \\\موفق باشید///

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    بفرما داداش . اینم کد کامل و بدون مشکلش . خودت طبق برنامت جایگزینش کن
    کد قبلی این مشکل رو دداشت که اگه یک گزینه که تیک خورده رو دوباره روش کلیک می کردیم ، دوباره میاوردش توی لیست . اما توی این کد این مشکل برطرف شده .

    کد حذف از لیست باکس بابرداشتن تیک هم گذاشته شد
    if (CheckedListBox1.GetItemChecked(CheckedListBox1.Se  lectedIndex) == true) {
    for (i = 0; i <= ListBox1.Items.Count; i++) {
    ListBox1.SelectedIndex = Conversion.Val(i - 1);
    if (ListBox1.Text == CheckedListBox1.Text)
    ListBox1.Items.RemoveAt(ListBox1.SelectedIndex);
    }

    ListBox1.Items.Add(CheckedListBox1.SelectedItem.To String);
    }
    if (CheckedListBox1.GetItemChecked(CheckedListBox1.Se lectedIndex) == false) {
    for (i = 0; i <= ListBox1.Items.Count; i++) {
    ListBox1.SelectedIndex = Conversion.Val(i - 1);
    if (ListBox1.Text == CheckedListBox1.Text)
    ListBox1.Items.RemoveAt(ListBox1.SelectedIndex);
    }
    }

    فک کنم این سخت ترین کدی بود که تاحالا نوشتم

    \\\موفق باشید///
    Conversion این را نمی شناسد و خطا می دهد . چه کنم ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    لطفاً یک توضیحی هم در مورد نحوه عملکرد برنامه بدهید .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    دوست عزیز الان با موبایل هستم
    نمتونم توضیح کامل بدم,فردابراتون توضیحات رو منویسم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز الان با موبایل هستم
    نمتونم توضیح کامل بدم,فردابراتون توضیحات رو منویسم
    Conversion این را نمی شناسد و خطا می دهد . چه کنم ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    دوست عزیز من از Conversion استفاده می کنم . مشکلی نداره . البته فک کنم توی ویژوال 2010 و 2012 جواب نمیده . معادلشو نمدونم . یه سرچ بکن ببین نمتونی معادلشو پیدا کنی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من از Conversion استفاده می کنم . مشکلی نداره . البته فک کنم توی ویژوال 2010 و 2012 جواب نمیده . معادلشو نمدونم . یه سرچ بکن ببین نمتونی معادلشو پیدا کنی
    نه چیزی پیدا نکردم . ببین هیچ کتابخونه ای براش تعریف نکردی .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    یعنی واقعاً کسی چیزی نمی داند ؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    من کتابخونه ای براش تعریف نکردم . از Conversion برای تبدیل رشته ها و متغیرها به هم استفاده میشه . شما هم می تونید با دستوراتی که برای تبدیل متغیرها بلدین اونو تبدیلش کنین . همین

    \\\موفق باشید///

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    همانطور که در تصویر می بینید . خطا می دهد . مشکل از چیست ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    لطفاً اگر کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کند . با تشکر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    یعنی کسی در این زمینه کار نکرده است ؟ آخه مگر می شود ؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Unhappy نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    این فایلی که قرار دادم رو دانلود کنید . چیزی هست که ساخته شده . لطفاً اگر می توانید ، برنامه مورد نیازم رو بسازید . با تشکر.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    کسی نمی تونه کمکی بکنه در این زمینه ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    من هنوزم منتظر پاسخ دوستان هستم . با تشکر

  21. #21

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    Conversion این را نمی شناسد و خطا می دهد . چه کنم ؟
    ListBox1.Items.Clear();
    foreach (object itemChecked in CheckedListBox1.CheckedItems)
    {
    ListBox1.Items.Add(itemChecked.ToString());


    }

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: طریقه کار با checkedListBox چگونه است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط monazzam مشاهده تاپیک
    ListBox1.Items.Clear();
    foreach (object itemChecked in CheckedListBox1.CheckedItems)
    {
    ListBox1.Items.Add(itemChecked.ToString());


    }
    این دوستمون که سوال پرسیدن سال 91 ینی 11 سال پیش .
    فکر نکنم دیگه هیچ پاسخی بکارشون بیاد.
    بهتر بود بدون نقل قول پاسخ می دادید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک پروژه به صورت چند لایه و کار با sql چگونه است
    نوشته شده توسط samsami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 08:08 صبح
  2. نحوه کار با master page چگونه است ؟
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 18:11 عصر
  3. کار doa360.dll چیست و نصب آن چگونه است
    نوشته شده توسط reza850101 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 21:01 عصر
  4. طریقه ساختن set upدر .net2003 چگونه است
    نوشته شده توسط nooshin_k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 18:16 عصر
  5. نحوه کار فریم ها در ASP.Net چگونه است ؟
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •