نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مسیر پوشه داخل textbox

  1. #1

    مسیر پوشه داخل textbox

    من میخوام با شی open file dialog پوشمو که باز میکنم آدرسو داخل textbox بمن نشون بده ممنون میشم راهنمایی کنید.مرسی

  2. #2

    نقل قول: مسیر پوشه داخل textbox

    سلام
    کد رو توی رویداد کلیک Button بنویس


    OpenFileDialog od = new OpenFileDialog();
    if (od.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = od.FileName;
    }

  3. #3

    نقل قول: مسیر پوشه داخل textbox

    خیلی ممنون ولی این کد نام فایل را برگردونه من مسیر فایل را میخواهم میخوام بدونم فایل داخل چه مسیری هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: مسیر پوشه داخل textbox

    سلام
    به همون روشي كه دسوتمون گفتن فقط بحاي Filrname بنويس FilePath

  5. #5

    نقل قول: مسیر پوشه داخل textbox

    این کد مسیر کامل فایل رو به همراه نام فایل برمیگردونه اما اگه فقط میخوای مسیر فایل رو بدون ذکر نام فایل بدست بیاری از دستور ترکیبی زیر استفاده کن :


    OpenFileDialog od = new OpenFileDialog();
    if (od.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = od.FileName.Substring(0, od.FileName.Length - od.SafeFileName.Length);
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 17:42 عصر
  2. گرفتن مسیر پوشه نسب ویندوز
    نوشته شده توسط hercules در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 17:10 عصر
  3. تغییر متن داخل textBox داخل برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط DrDelphi2003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 11:11 صبح
  4. چه جوری می شه مسیر پوشه windows رو پیدا کرد ؟؟؟
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 17:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •