نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تولید عدد تصادفی غیر تکرای و انتقال به ارایه.

  1. #1

    تولید عدد تصادفی غیر تکرای و انتقال به ارایه.

    سلام.با کلاس Randomتولید میشه ولی تکراری هستش.میخام از اعداد یک تا 8 به صورت تصادفی و غیر تکراری ارایه int را پر کنم.لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید...کد #C نیاز دارم.ممنون.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکرای و انتقال به ارایه.

    سلام
    1- با استفاده از کلاس Random یک عدد تصادفی از 1 تا 8 تولید کنید:

    int number = new Random().Next(1,9);

    2- با استفاده از متود Contains چک کنید که عدد درون آرایه هست یا نه؟
    3- تا زمانی که جواب مثبت بود (عدد در آرایه موجود بود) عدد تصادفی دیگری بگیرید و به مرحله قبل برگردید در غیر این صورت عدد را به آرایه اضافه کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکرای و انتقال به ارایه.

    سلام
    2- با استفاده از متود Contains چک کنید که عدد درون آرایه هست یا نه؟
    3- تا زمانی که جواب مثبت بود (عدد در آرایه موجود بود) عدد تصادفی دیگری بگیرید و به مرحله قبل برگردید در غیر این صورت عدد را به آرایه اضافه کنید.
    این روش شما در کل درست کار می کنه اما بهینه نیست ممکنه خیلی زمانگیر باشه و برای محدوده های بزرگ در اعداد آخر این احتمال وجود داره که چندین دقیقه منتظر بمونین
    جستجو کنید قبلاً بحث شده

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: تولید عدد تصادفی غیر تکراری
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 02 مرداد 1391, 15:18 عصر
  2. تولید عدد تصادفی غیر تکراری این بار در C
    نوشته شده توسط farnooshhp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 09:37 صبح
  3. سوال: تولید عدد تصادفی غیر تکراری
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 12:49 عصر
  4. سوال: تولید عدد تصادفی غیر تکراری
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 10:16 صبح
  5. تابعی برای تولید اعداد تصادفی غیر تکراری
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •