نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از inputbox برای گرفتن اطلاعات از کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    استفاده از inputbox برای گرفتن اطلاعات از کاربر

    سلام
    چطوری میتونم از یه i در سی شارپ nput box برای گرفتن اطلاعات و ریختن اطلاعات در تکست باکس استفاده کنم؟
    من کد جستجو در دیتا گرید رو نوشتم حالا میخوام وقتی کاربر اطلاعاتی رو جستجو کرد و اطلاعاتی در دیتا گرید موجود نبود یه پیغام بده که اطلاعات در دیتا گرید وجود ندارد؟
       ds.Tables["bank"].DefaultView.RowFilter = "name like '%" + textBox1.Text + "%'";  

  2. #2

    نقل قول: استفاده از inputbox برای گرفتن اطلاعات از کاربر

    سلام دوست عزیز....
    C#‎ خودش inputbox نداره،اما میتونی از vb استفاده کنی...
    Microsoft.VisualBasic.Interaction.InputBox("Enter"

  3. #3

    نقل قول: استفاده از inputbox برای گرفتن اطلاعات از کاربر

    1.طبق گفته دوستمون به VisualBasic رفرنس بده و بعد کد گفته شده دوستمون رو بنویس
    2.jpg12-9-2012 9-17-01 PM.jpg
    2.با این کلاس میشه InputBox در سی شارپ داشت :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Drawing.Imaging;
    using System.Drawing.Drawing2D;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Net;
    using System.Net.Mail;
    using System.Drawing;
    using System.Text;

    namespace ESPM
    {
    class Inputbox
    {
    public static DialogResult InputBox(string title, string promptText, ref string value)
    {


    Form form = new Form();

    Label label = new Label();

    TextBox textBox = new TextBox();

    Button buttonOk = new Button();

    Button buttonCancel = new Button();



    form.Text = title;

    label.Text = promptText;

    textBox.Text = value;



    buttonOk.Text = "تائید";
    buttonOk.Font = new System.Drawing.Font("tahoma",9, System.Drawing.FontStyle.Regular);

    buttonCancel.Font = new System.Drawing.Font("tahoma", 9, System.Drawing.FontStyle.Regular);
    buttonCancel.Text = "انصراف";
    label.Font = new System.Drawing.Font("tahoma", 9, System.Drawing.FontStyle.Regular);

    buttonOk.DialogResult = DialogResult.OK;

    buttonCancel.DialogResult = DialogResult.Cancel;



    label.SetBounds(9, 20, 372, 13);

    textBox.SetBounds(12, 36, 372, 20);

    buttonOk.SetBounds(228, 72, 75, 23);

    buttonCancel.SetBounds(309, 72, 75, 23);



    label.AutoSize = true;

    textBox.Anchor = textBox.Anchor | AnchorStyles.Right;

    buttonOk.Anchor = AnchorStyles.Bottom | AnchorStyles.Right;

    buttonCancel.Anchor = AnchorStyles.Bottom | AnchorStyles.Right;



    form.ClientSize = new Size(396, 107);

    form.Controls.AddRange(new Control[] { label, textBox, buttonOk, buttonCancel });

    form.ClientSize = new Size(Math.Max(300, label.Right + 10), form.ClientSize.Height);

    form.FormBorderStyle = FormBorderStyle.FixedDialog;

    form.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;

    form.MinimizeBox = false;

    form.MaximizeBox = false;

    form.AcceptButton = buttonOk;

    form.CancelButton = buttonCancel;



    DialogResult dialogResult = form.ShowDialog();

    value = textBox.Text;

    return dialogResult;

    }


    }
    }


    و اینم نحوه استفاده ازش :

    string str = "";

    Inputbox.InputBox("اطلاعات کد ملی", "کد ملی شما", ref str);


    نکته : تو کد مربوط به کلاس نام NameSpace رو برابر با NameSpace برنامه خودتون کنید.

    2.بعد از اینکه فیلتر کردین این کد رو بنویسین :


    if (ds.Tables["bank"].Rows.Count > 0)
    {
    //کد شما
    }


    موفق باشین
    بایت بایت
    آخرین ویرایش به وسیله Y_Safaiee : یک شنبه 19 آذر 1391 در 20:48 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1398, 12:41 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1391, 11:20 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 13:10 عصر
  4. یک برنامه جالب برای گرفتن اطلاعات cpu
    نوشته شده توسط R_BABAZADEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 14:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •