نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: كدوم روش سبك تره؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    101

    كدوم روش سبك تره؟

    من يك برنامه كوچيك درست كردم كه 4 تا فرم داره و توي هر فرم يك پايگاه داده اي رو ميشه اديت كرد.
    ميخوام بدونم اگر من اين 4 تا فرم رو بيارم در قالب يك فرم و با استفاده از tabcontroler از هم جداشون كنم بهتره يا همين جور كه هست. كدوم برنامه سريع تر كار ميكنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: كدوم روش سبك تره؟

    سلام
    یقینا تو یه فرم سریعتره و معمولا این به سلیقه آدم مربوط میشه من خودم که تو یه فرم مینویسم اگه اینجور موردی پیش بیاد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: كدوم روش سبك تره؟

    نقل قول نوشته شده توسط rahe behtari hast مشاهده تاپیک
    من يك برنامه كوچيك درست كردم كه 4 تا فرم داره و توي هر فرم يك پايگاه داده اي رو ميشه اديت كرد.
    ميخوام بدونم اگر من اين 4 تا فرم رو بيارم در قالب يك فرم و با استفاده از tabcontroler از هم جداشون كنم بهتره يا همين جور كه هست. كدوم برنامه سريع تر كار ميكنه؟
    از لحاظ دسترسی کاربر به موارد مورد نظر، قطعا tab control بهتره. ولی هرچیزی اصولی داره که اگر در برنامه تون رعایت نکنید اینترفیس زیبایی نخواهید داشت. معمولا زمانیکه آیتم های مرتبط با یک موجودیت (مثلا تعریف کالا و حذف کالا و ویرایش کالا و کلا" مباحث مربوط به یک موجودیت) رو میخوایم پیاده سازی کنیم بهتر و قشنگتر اینه که از تب کنترل کمک بگیریم. ولی شخص من هیچوقت مفاهیم متفاوت رو در یک فرم و در تب کنترل واحد، قرار نمی دم. نکته بعدی که خیلی مهمه اینه که در یک تب کنترل، شما باید هر TabPage و تمام آیتم های اونو (موارد زمانبر و مخصوصا اتصال به دیتابیس) زمانیکه بر روی تب پیج مورد نظر کلیک می کنید، فعال کنید. یعنی در form load نباید تمام تب پیج ها رو مقدار دهی کنید چون به شدت سرعتتون رو موقع لود اولیه کم میکنه و حتی ممکنه برنامه شما هنگ کنه. مورد بعدی درباره تب کنترل اینه که زمانیکه یک tab page رو ترک می کنید و به سراغ تب پیج بعدی میرید تمام منابعی رو که از سیستم گرفتید سعی کنید آزاد کنید. مثلا اگر قرار باشه شما در هر تب پیج یک دیتاست داشته باشید که کار اتصال و دریافت داده رو داشته باشه، چون این دیتاست (یا دیتاتیبل) از رم سیستم شما استفاده میکنه زمانیکه هر 4 تا تب پیج شما یک بار استفاده شده باشن اگر منابع (رم سیستم) رو بعد از ترک هر تب پیج آزاد نکنید، احتمالش زیاده که سیستم شما کند بشه و این کند شدن تاثیرش رو بر برنامه شما هم خواهد گذاشت. حواستون به این موارد باشه دوست من.
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    101

    نقل قول: كدوم روش سبك تره؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    زمانیکه یک tab page رو ترک می کنید و به سراغ تب پیج بعدی میرید تمام منابعی رو که از سیستم گرفتید سعی کنید آزاد کنید
    خب مهندس آزاد كردن منابع چطور اتفاق ميافته
    من با لينكيو فقط همين رو ميدونم كه يك dataclass1datatest دارم كه داخلش تمام جدولها و فيلدها و پروسيجرهام هست. حالا چطور بايد فضاي حافظه رو آزاد كنم؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: دریافت اطلاعات از SQLServer به صورت Remote با کدوم روش امن تر و سریع تره؟
    نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 15:27 عصر
  2. کنترل های تعیین اعتبار>اصول و روش استفاده
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 22:34 عصر
  3. سریعترین روش جستجو در ADOTable
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 10:59 صبح
  4. خطای Cgi TimeOut در دلفی(روش زیاد کردنTimeOut سرور در دلفی؟)
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 21:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •