نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    Exclamation راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    سلام دوستان من به یک مشکل اساسی بر خوردم
    من در حال نوشتن یک نرم افزار مدیریت فاکتور هستم،برای ثبت فاکتور ها ابتدا هر قلم جنس را به صورت موقت در یک گرید نمایش میدهد پس از اطمینان از اجناس وارد شده با استفاده از foreach اطلاعات گرید را در دیتا بیس ذخیره میکنم تا اینجا مشکلی نیست ولی برای ویرایش فاکتور ها وقتی میخوام اطلاعات یک فاکتور را در همون گرید نمایش بدهم تا تغییرات را انجام دهم به مشکل میخورم چون در گرید coloumn اد کردم دیگه از دیتابیس نمیتونه بخونه
    ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا همه چی گیره همین ویرایش فاکتوره
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    کسی نیست دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    درود بر شما
    چرا به گرید ستون اضافه می کنید؟
    خوب اول به دیتابیس بایند بشید بعد ستون اضافه کنید

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    بنده به شکل زیر دیتا گرید رو ست کردم.
    dataGridView.ColumnHeadersDefaultCellStyle.Alignme  nt =
    DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter;
    dataGridView.Columns[0].HeaderText = "شماره فاکتور";
    //dataGridView.Columns[0].Visible = false;

    dataGridView.Columns[1].HeaderText = "تاریخ";
    dataGridView.Columns[1].Width = 120;


    dataGridView.Columns[2].HeaderText = "کد مشتری";
    dataGridView.Columns[2].Width = 120;

    dataGridView.Columns[3].HeaderText = "نام مشتری";
    dataGridView.Columns[3].Width = 120;


    dataGridView.Columns[4].HeaderText = "کد پرسنل";
    dataGridView.Columns[4].Width = 120;


    dataGridView.Columns[5].HeaderText = "نام پرسنل";
    dataGridView.Columns[5].Width = 120;


    dataGridView.Columns[6].HeaderText = "توضیحات";
    dataGridView.Columns[6].Width = 200;

    dataGridView.Columns[7].Name = "StoreCode";
    dataGridView.Columns[7].Visible = false;



    dataGridView.EditMode = DataGridViewEditMode.EditProgrammatically;
    dataGridView.AllowUserToAddRows = false;
    dataGridView.SelectionMode = DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect;
    dataGridView.MultiSelect = false;
    dataGridView.AllowUserToDeleteRows = false;

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    درود بر شما
    چرا به گرید ستون اضافه می کنید؟
    خوب اول به دیتابیس بایند بشید بعد ستون اضافه کنید
    چون باید فاکتور را نمایش بدم تا کاربر از همه چی مطمئن باشه بعد وارد دیتا بشه ولی حالا میخوام دیتا بهش بایند کنم به مشکل میخورم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی هادیان2 مشاهده تاپیک
    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    بنده به شکل زیر دیتا گرید رو ست کردم.
    dataGridView.ColumnHeadersDefaultCellStyle.Alignme  nt =
    DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter;
    dataGridView.Columns[0].HeaderText = "شماره فاکتور";
    //dataGridView.Columns[0].Visible = false;

    dataGridView.Columns[1].HeaderText = "تاریخ";
    dataGridView.Columns[1].Width = 120;


    dataGridView.Columns[2].HeaderText = "کد مشتری";
    dataGridView.Columns[2].Width = 120;

    dataGridView.Columns[3].HeaderText = "نام مشتری";
    dataGridView.Columns[3].Width = 120;


    dataGridView.Columns[4].HeaderText = "کد پرسنل";
    dataGridView.Columns[4].Width = 120;


    dataGridView.Columns[5].HeaderText = "نام پرسنل";
    dataGridView.Columns[5].Width = 120;


    dataGridView.Columns[6].HeaderText = "توضیحات";
    dataGridView.Columns[6].Width = 200;

    dataGridView.Columns[7].Name = "StoreCode";
    dataGridView.Columns[7].Visible = false;



    dataGridView.EditMode = DataGridViewEditMode.EditProgrammatically;
    dataGridView.AllowUserToAddRows = false;
    dataGridView.SelectionMode = DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect;
    dataGridView.MultiSelect = false;
    dataGridView.AllowUserToDeleteRows = false;

    موفق باشید.
    دوست عزیز من مشکلم با ست کردن نیست مشکلم با بایند کردن به گریدی است که براش coloumnتعریف شده است

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    بهترین روش اینه که به همون Data که به گرید بایند می شه را ستون اضافه کنید و داده هاش را پر کنید
    و بعد به گرید بایند کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    بهترین روش اینه که به همون Data که به گرید بایند می شه را ستون اضافه کنید و داده هاش را پر کنید
    و بعد به گرید بایند کنید
    خب منم سوالم اینه که چه جوری این کارو کنم؟؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    بستگی به جداولتون داره
    اگر در هر جدول شناسه ها اون را ذخیره می کنید
    می بایست در یک حلقه از اون Data مقدارها را بخونید بریزی در یک data اصلی و همین را بایند کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    یه راه هم استفاده از دو تاگریده ، که یکیش برای همون ستون داره باشه و دیگری بدون ستون و آماده برای بایند شدن.
    هر وقت نیاز به هرکدوم داشتین اونو نمایش بدین و دیگری رو مخفی کنید.
    غیراصولیه اما کار راه بندازه !!!!!
    ضمنا این پست فقط درحد یه پیشنهاد بوده و فاقد بار فنی می باشد !!!!!

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    بستگی به جداولتون داره
    اگر در هر جدول شناسه ها اون را ذخیره می کنید
    می بایست در یک حلقه از اون Data مقدارها را بخونید بریزی در یک data اصلی و همین را بایند کنید
    آره شناسه ذخیره میشه
    ببینید اطلاعات وارد گرید میشن ولی میره بعد از colomn هایی که هستش addمیشه یعنی عملا گرید واسه ویرایش از کار میفته
    میگم راهی هست اطلاعات از دیتابیس مستقیم بایند نشه و مثه coloumn هایی که واسه ثبت کالا ازش استفاده میکنم کار کنه؟

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    من هم همین راه را پیشنهاد کردم
    شما ابتدا جداول را select میکنید و هر کدام در data table خودش وجود داره
    فرض می کنیم یکی اصلی و دیگری فرعی
    حالا به صورت کد نویسی به جدول اصلی ستون اضافه کنید و در یک حلقه اطلاعات را از جدول فرعی بخونید بریزید داخل جذول فرعی
    بعد از اتمام حلقه ستونهایی همنام با ستونهای اضافه شده در جدول اصلی به گرید اضافه کنید
    و سپس بایند کنید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    دوستان کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    سلام
    خب یا اول ستون ها رو حذف کن بعد بایند کن
    یا در یک حلقه سطر به سطر داده هارو به جدولت اضافه کن
    البته این دستور هم موقع بایند به بانک ستون نمیسازه
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = false;

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط cccccccccc مشاهده تاپیک
    سلام
    خب یا اول ستون ها رو حذف کن بعد بایند کن
    یا در یک حلقه سطر به سطر داده هارو به جدولت اضافه کن
    البته این دستور هم موقع بایند به بانک ستون نمیسازه
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = false;
    خب اگر حذف کنم چه جوری ویرایش انجام بدم؟شاید نیاز به اضافه نمودن باشه

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    برای ویرایش فاکتور ها وقتی میخوام اطلاعات یک فاکتور را در همون گرید نمایش بدهم تا تغییرات را انجام دهم به مشکل میخورم
    شما فاکتور رو صادر میکنین بعداً بنا به هر دلیلی میخواین محتویات فاکتور رو اصلاح کنین
    ستون ها رو دارین میخواین سطر ها اضافه شن، خب مگه چند سطره همش؟ با یک دستور for سطر ها رو اضافه کن، مشکلی داره؟
    خب اگر حذف کنم چه جوری ویرایش انجام بدم؟شاید نیاز به اضافه نمودن باشه
    ستون ها رو حذف کردی بعد بایند میکنی هم ستون برات ساخته میشه هم سطرها اضافه میشن

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط cccccccccc مشاهده تاپیک
    شما فاکتور رو صادر میکنین بعداً بنا به هر دلیلی میخواین محتویات فاکتور رو اصلاح کنین
    ستون ها رو دارین میخواین سطر ها اضافه شن، خب مگه چند سطره همش؟ با یک دستور for سطر ها رو اضافه کن، مشکلی داره؟
    خب اگه بخوام اون فاکتوری که نیاز به تغییر داره را بندازم در گرید باید بایند کنم دیگه بالاخره اون موقع چی؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    چون اون فاکتور در دیتابیس ذخیره شده است دیگه...

  19. #19
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    سلام دوست عزیز
    فکر می کنم شما چیزی مثل این بسازید خیلی بهتر باشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (67.3 کیلوبایت, 32 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (75.8 کیلوبایت, 31 دیدار)

  20. #20

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    خب اگه بخوام اون فاکتوری که نیاز به تغییر داره را بندازم در گرید باید بایند کنم دیگه بالاخره اون موقع چی؟
    خب قبلش ستون هارو حذف کن dgv.Columns.Clear(); بعد بایند کن برات هم ستون میسازه هم سطر هارو اضافه میکنه
    یا به ستون ها کاری نداشته باش، بایند هم نکن، در یک حلقه سطر هارو دونه دونه به جدولت add کن

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    فکر می کنم شما چیزی مثل این بسازید خیلی بهتر باشه
    ببینید دوست عزیز من دوتا جدول دارم که باهم در ارتباط هستند تو یکی شماره فاکتوره اون یکی اجناس مربوط به اون فاکتوره من میخوام مثلا واسه فاکتور شماره 100 5تا سیب و 6 تا پرتقال هستش پس باید اینارو واسه ویرایش باید اینارو در یک گرید بندازم تا کاربر بتونه تغییرش بدم

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط cccccccccc مشاهده تاپیک
    خب قبلش ستون هارو حذف کن dgv.Columns.Clear(); بعد بایند کن برات هم ستون میسازه هم سطر هارو اضافه میکنه
    یا به ستون ها کاری نداشته باش، بایند هم نکن، در یک حلقه سطر هارو دونه دونه به جدولت add کن
    شما درست میگین الان بایند هم شد، ولی حالا بخوام ویرایش کنم یا یک محصول اضافه کنم ارور میده میگه باید ستون ها باشند
    حالا چیکار کنم به نظرت؟

  23. #23

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    اگه میشه تصویری از پیغام خطا و ظاهر برنامت بذارین

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    با کلیک بر روی گرید نام میوفته در تکست باکس سپس بعداز وارد نمودن تعداد و >> وارد گرید میشود

  25. #25

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    حالا بخوام ویرایش کنم یا یک محصول اضافه کنم ارور میده میگه باید ستون ها باشند
    حالا چیکار کنم به نظرت؟
    متوجه نمیشم، (باید ستون ها باشند) خب هستند، یا کجا باشند؟
    اضافه کردن توی بانک خطا میده یا توی جدول؟
    متن خطا رو هم بذارین

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    من در یک فرم دیگه فاکتور هارا نمایش میدم
    وقتی کاربر بخواد یک فاکتور را ویرایش کند روی فاکتور مورد نظر کلیک میکنه بعد میاد دوباره در این فرم در همین گرید اجناس مربوط به این فاکتور را میبینه حالا میواد حذف کن تعدادو درست کنه جنسی اضافه کنه باید این راهو انجام بده دیگه

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    نقل قول نوشته شده توسط mahdad sepah مشاهده تاپیک

    متن خطا رو هم بذارین
    Rows cannot be programmatically added to the DataGridView's rows collection when the control is data-bound.

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: راهنمایی برای ویرایش اطلاعات فاکتور از نوع خاص

    مشکل حل شد ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای ثبت اطلاعات در وب
    نوشته شده توسط sina_saravi1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 11:13 صبح
  2. درخواست کدی برای ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط pozpoz در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 09:27 صبح
  3. سوال: راهنمایی برای بازیابی اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط regnom در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 23:56 عصر
  4. راهنمایی برای یه صفحه در چند حالت خاص
    نوشته شده توسط shnoit در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 17:32 عصر
  5. راهنمایی برای نمایش اطلاعات در dataView
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 11:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •