نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: checkbox in datagridview

  1. #1

    checkbox in datagridview

    سلام
    دوستان میشه کمکم کنید که داخلdatagridview که از database پر میشه یک ستون داشته باشم که از نوع چک باکس باشه و با انتخاب اون بتونم اطلاعات row انتخابی رو Update یا Save کنم.
    در webapplication این کار روی gridview خیلی ساده هست اما در winform دچار مشکل شدم.لطفا راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: checkbox in datagridview

    دوست عزيز اگه خواستي فقط يك گزينه روثبت كني از اين تكه كد استفاده كن

    مشكل اين كد در اين است كه وقتي تعداد گزينه ها از يكي بيشتر شد گزينه ها تكراري در ديتابيس ذخيره مي شوند


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    List<int> rowsToinsert = new List<int>();

    {
    foreach (DataGridViewRow rows in dataGridView1.Rows)
    {
    DataGridViewCheckBoxCell checkBox = dataGridView1[0, rows.Index] as DataGridViewCheckBoxCell;
    if (checkBox != null) //checking if correct row is checkboxcell
    {
    if (Convert.ToBoolean(checkBox.Value) == true)//checking if tick is added
    try
    {
    OleDbConnection ocn = new OleDbConnection(ConnectionString);


    // OleDbCommand ocm = new OleDbCommand();

    OleDbCommand com = new OleDbCommand("INSERT INTO tblTel1(LName,FName)VALUES(@p1,@p2)", ocn);
    com.Parameters.Clear();
    rowsToinsert.Add(rows.Index);
    com.Parameters.AddWithValue("@p1", dataGridView1.CurrentRow.Cells["LName"].Value.ToString());
    com.Parameters.AddWithValue("@p2", dataGridView1.CurrentRow.Cells["FName"].Value.ToString());
    ocn.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    ocn.Close();
    rowsToinsert.Add(rows.Index);
    MessageBox.Show(" ");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تیک خوردن checkbox در Datagridview ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط kkkaka در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1391, 16:20 عصر
  2. انتخاب CheckBox در DataGridView
    نوشته شده توسط navidiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 09:14 صبح
  3. سوال: چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 14:29 عصر
  4. دسترسی به checkbox در DataGridView
    نوشته شده توسط almanden در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 20:50 عصر
  5. CheckBox و ComboBox در DataGridView
    نوشته شده توسط niloufar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 20:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •