نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن تعداد روز،ماه،سال بین دو تاریخ مشخص

  1. #1

    بدست آوردن تعداد روز،ماه،سال بین دو تاریخ مشخص

    سلام دوستان...
    دوتا تکست باکس دارم که توی اونا کاربر تاریخ عضویت و تاریخ پایان عضویت رو مشخص میکنه..فرمت اونا ثابت هستند به شکل زیر
    1391/09/21 شروع عضویت
    1392/09/21 پایان عضویت
    چجوری میشه فهمید چند روز یا چند ماه تا پایان عضویت زمان باقی مونده؟
    اینم بگم که برای دریافت تاریخ در زمان عضویت یک فرد جدید از کامپوننت hm_FarsiCalendar استفاده کردم.
    آیای توی سی شارپ قابلیتی وجود داره که این کار رو انجام بده؟ یا خودم باید کد نویسی کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    93

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز،ماه،سال بین دو تاریخ مشخص

    فکر نکنم همچین قابلیتی داشته باشه چون تکست باکس به صورت رشته ذخیره می کنه، اما با کد خیلی راحته، ببین

    string[] Date1 = textBox1.Text.Split('/');

    اینکار یک آرایه از رشته می سازه و سه بخش تکست باکس رو که با / جدا شدن رو توش میریزه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز،ماه،سال بین دو تاریخ مشخص

    اين رو دانلود كن كمكت ميكنه
    موفق باشيد.
    http://uplod.ir/mr4g1dqau4ec/shamsi.rar.htm

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز،ماه،سال بین دو تاریخ مشخص

    سلام دوست من

    برات یه سمپل کد نوشتم :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int saal = 1391;
    int month = 9;
    int day = 16;
    long d1 = (saal * 365) + (month * 30) + day;


    int saal2 = 1392;
    int month2 = 10;
    int day2 = 16;
    long d2 = (saal2 * 365) + (month2 * 30) + day2;

    d2 -= d1;

    int y = 0, m = 0,d=0;
    while (d2 >= 365)
    {
    y++;
    d2-=365;
    }
    while (d2 >= 30)
    {
    m++;
    d2-=30;
    }

    string etebar = y + " سال و " + m + " ماه و " + d2 + " روز ";
    MessageBox.Show("میزان روز باقی مانده از اعتبار کارت شما :" + etebar );

    }


    خروجی کد بالا :
    12-11-2012 9-38-02 AM.jpg


    1.فقط شما لازمه جای سال و ماه و روزها اعداد تفکیک شده تکس باکس ها رو قرار بدین.

    2.این یه سمپل کده و من پیش فرض گفتم ماه های من 30 روزس

    راههای دیگه ای هم هست.

    موفق باشی
    بایت بایت

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز،ماه،سال بین دو تاریخ مشخص

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    سلام دوست من

    برات یه سمپل کد نوشتم :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int saal = 1391;
    int month = 9;
    int day = 16;
    long d1 = (saal * 365) + (month * 30) + day;


    int saal2 = 1392;
    int month2 = 10;
    int day2 = 16;
    long d2 = (saal2 * 365) + (month2 * 30) + day2;

    d2 -= d1;

    int y = 0, m = 0,d=0;
    while (d2 >= 365)
    {
    y++;
    d2-=365;
    }
    while (d2 >= 30)
    {
    m++;
    d2-=30;
    }

    string etebar = y + " سال و " + m + " ماه و " + d2 + " روز ";
    MessageBox.Show("میزان روز باقی مانده از اعتبار کارت شما :" + etebar );

    }


    خروجی کد بالا :
    12-11-2012 9-38-02 AM.jpg


    1.فقط شما لازمه جای سال و ماه و روزها اعداد تفکیک شده تکس باکس ها رو قرار بدین.

    2.این یه سمپل کده و من پیش فرض گفتم ماه های من 30 روزس

    راههای دیگه ای هم هست.

    موفق باشی
    بایت بایت
    سلام با تشکر از کد شما
    ولی این کد سال های کبیسه، ماه های 31،29 و 30 روزه را در نظر نمیگیره!
    راهی برای محاسبه ساده این ها هست؟

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز،ماه،سال بین دو تاریخ مشخص

    سلام دوست من

    ابتدام گفتم سمپل کده و فقط جهت آشنایی یکی از الگوریتمهای پیاده سازیش نوشتمش

    برای محاسبه تعداد روزهای ماه 2راه دارین :

    1.توسط شرط IF ماه ها رو تفکیک کنین,یعنی اگه طرف 4 گذاشته بود (تیرماه) تو قسمت روز تا 31 قبول کنه اما اگه طرف 10 گذاشته بود(دی ماه) قسمت روز تا 30 بیشتر قبول نکنه.

    2.توسط PersianCalender ماه ها رو بررسی و تعداد روزهای موجود در اون ماه رو برگردونین.PersianCalender سال های کبیسه رو هم ساپورت میکنه.

    موفق باشین
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 20:38 عصر
  2. سوال: تابعی برای بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط silverado در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1389, 21:20 عصر
  3. پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 22:09 عصر
  4. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ شمسی در SQL
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 17:26 عصر
  5. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 00:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •