نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با فرم جدید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Question مشکل با فرم جدید

    سلام من با ایجاد فرم جدید مشکل دارم وقتی فرمم رو ایجاد میکنم نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم
    اسم فرمم رو میزنم توی لیست نیست و وقتی خودم اسم ش رو مینویسم اخطار میده که همچین چیزی موجود نیست

  2. #2

    نقل قول: مشکل با فرم جدید

    1) فرم جاری شما با کلمه this میتونید بهش دسترسی داشته باشید..مثلا اگه توی Form1 هستی و میخای یه دکمه بزاری برای خروج از برنامه مینویسی this.close(); که این this اشاره به Form1 داره
    2) از فرمت نمونه بسازی
    Form1 f1= new Form1();
    f1.close();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: مشکل با فرم جدید

    اصلا نمی تونم از فرمم نمونه بسازم وقتی قسمتی یا تمام اسم فرمم رو مینویسم هیچی نمیاد و اخطارشم اینه که رفرنس موجود نیست

  4. #4

    نقل قول: مشکل با فرم جدید

    از کلاس فرم خود نمونه سازی کنید و از اعضای کلاس آن استفاده کنید
    frmMain myFrm=new frmMain();
    myFrm.Show();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: مشکل با فرم جدید

    دوست عزیز من میگم نمیتونم نمونه بسازم باز شما میگی نمونه بساز

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    36
    پست
    214

    نقل قول: مشکل با فرم جدید

    منظور شما اينكه اسم فرمت توي ليست اسم فرمهات در پنجره solution explorer نيست؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل با فرم جدید

    سلام دوست من

    نگاه کن ببین NameSpace فرم ایجاد شدت با سایر NameSpace ها یکیه.

    اگه یکی هست :
    1.شاید اول اسمش یه چیز دیگه بوده و بعد عوض کردی اما هنوز به نام قبلی میشناسدش.
    2.شاید داخل پوشه و ... ست که باید بعد از this نام پوشه و سپس نام فرم قرار بگیره

    موفق باشی
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ایجاد یه فرم جدید
    نوشته شده توسط malaki.davud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 05 آبان 1391, 09:15 صبح
  2. مبتدی: مشکل با ایجاد فرم جدید ( New )
    نوشته شده توسط papeli_83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 21:07 عصر
  3. مشکل در ایجاد فرم جدید
    نوشته شده توسط joooje در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 08:47 صبح
  4. مشکل در ایجاد فرم جدید
    نوشته شده توسط MMR_1344 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 20:49 عصر
  5. مشکل در بسته شدن فرم قبلی پس از باز شدن فرم جدید
    نوشته شده توسط ali2006sr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •