نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخیص نوع متد ارسال فرم

  1. #1

    تشخیص نوع متد ارسال فرم

    در این CideIginter چطوری میشه فهمید که فرم با متد POST ارسال شده؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: تشخیص نوع متد ارسال فرم

    تاجایی که میدونم بصورت پیش فرض با post ارسال میشه ، مگر اینکه شما یه آرایه به این شکل تعریف کنید و method رو get بدین .

    $attributes = array('method'=>'GET','class' => 'email', 'id' => 'myform');
    echo form_open('email/send', $attributes);

  3. #3

    نقل قول: تشخیص نوع متد ارسال فرم

    چطوری میشه فهمید که فرم ارسال شده یا نه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تشخیص نوع متد ارسال فرم

    اگه ارسال نشده باشه مقدار false میگیره

    if($this->input->post('xxx')){
    echo 'با پست ارسال شده';
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: تشخیص نوع متد ارسال فرم

    اگر منظورتون این هست که جای x x x باید نام یکی از فیلدهای فرم را بنویسیم، فکر نمی کنم این روش، روش خوبی باشه.
    چون ممکنه به هر دلیلی این فیلد از داخل فرم حذف شده باشه! (دستکاری صفحه توسط کاربر)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: تشخیص نوع متد ارسال فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Jason.Bourne مشاهده تاپیک
    اگر منظورتون این هست که جای x x x باید نام یکی از فیلدهای فرم را بنویسیم، فکر نمی کنم این روش، روش خوبی باشه.
    چون ممکنه به هر دلیلی این فیلد از داخل فرم حذف شده باشه! (دستکاری صفحه توسط کاربر)
    مگه خارج CI ، اطلاعات فرم رو با post دریافت نمیکنیم ؟
    یعنی باید چکار کرد ؟ منظورتون اعتبار سنجی هستش ؟

  7. #7

    نقل قول: تشخیص نوع متد ارسال فرم

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    مگه خارج CI ، اطلاعات فرم رو با post دریافت نمیکنیم ؟
    یعنی باید چکار کرد ؟ منظورتون اعتبار سنجی هستش ؟
    در حالت عادی برای اینکه نوع درخواست را متوجه شویم از تابع SERVER استفاده می کنیم.
    $_SERVER['REQUEST_METHOD']

    و گر بخوایم بفهمیم که نوع درخواست POST بوده به شکل زیر این کار را انجام می دهیم.

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {
    ///
    }

    در CI تابعی از پیش تعریف شده ای برای این کار هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: تشخیص نوع متد ارسال فرم

    اینو امتحان کنید.

    $this->input->server('REQUEST_METHOD')

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص نوع ابزار استفاده شده در فرم
    نوشته شده توسط mahdyeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 15:02 عصر
  2. امنیت در متد ارسال "پست" در فرم های خارجی
    نوشته شده توسط Mohajerx در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 20:07 عصر
  3. تشخیص نوع خطا در بانک
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 12:38 عصر
  4. تشخیص نوع عنصر
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 00:59 صبح
  5. تشخیص نوع فرمت داده
    نوشته شده توسط disappear در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1382, 03:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •