نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساعت آنالوگ در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,001

    ساعت آنالوگ در سی شارپ

    سلام وخسته نباشید چگونه میتوان از فایل DLL.ضمیمه دریک فرم ویژوال استادیو2010 استفاده کرد.من فایل ورفرنس کردم ولی کار نمیکنه مشکل چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: ساعت آنالوگ در سی شارپ

    یک Time بزار توی صفحه و توش این کد رو بنویس
    analogClock1.Time = DateTime.Now;


    enable اون رو هم true کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,001

    نقل قول: ساعت آنالوگ در سی شارپ

    خیلی خیلی خیلی تشکر

  4. #4

    نقل قول: ساعت آنالوگ در سی شارپ

    سلام دوستان کسی فایل های فلش ساعت نداره برا ما هم قرار بده ؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ساخت ساعت آنالوگ در سی شارپ به صورت User Control
    نوشته شده توسط Sirwan Afifi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 12:25 عصر
  2. ساعت آنالوگ به عنوان UserControl
    نوشته شده توسط Naser54 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 18:45 عصر
  3. کامپوننت ساعت آنالوگ
    نوشته شده توسط h_Moshiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 12:36 عصر
  4. ساعت آنالوگ
    نوشته شده توسط موفقیت 8 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 22:17 عصر
  5. درخواست کامپوننت ساعت آنالوگ
    نوشته شده توسط Farshad_sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1384, 11:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •