نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

  1. #1

    اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    سلام
    فرض کنید از دیتابیس کوئری گرفتم مثلا اسم هر کسی "علی" داشت توش بیار به عنوان نتایج
    حالا میخوام به آرایه یک اندیس جدید بدم به عنوان عدد
    مثلا فرض کنید
    علی - 3
    علیرضا - 2
    علیقلی - 1
    محمد علی - 4
    .....
    حالا میخوام این اندیس ها رو مرتب کنم داخل آرایه بعد بر اساس این اندیس ها نمایش بدم
    علیقلی 1
    علیرضا 2
    علی 3
    محمد علی 4
    به ترتیب اعداد داده شده به آرایه ها اسم ها مرتب بشن و بعد نمایشش داده بشن
    کل این پروسه که شرح دادم بلد نیستم
    هم اضافه کردن یک اندیس جدید به آرایه
    هم مرتب کردن اندیس ها
    لطفا با کد مثال بزنید.

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    خوب چرا می خواهی بریزیش توی آرایه ؟
    هنگام گرفتن اطلاعات از بانک میتونی مرتبش کنی ولی

    اضافه کردن مقدار به آرایه

    $array=array();
    // اضافه کردن مقدار به ارایه
    $array[]='علی';
    $array[]='محمدعلی';
    ...

    sort($array)// مرتب کردن آرایه


    امیدوارم مفید باشه

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    نقل قول نوشته شده توسط reza10wert مشاهده تاپیک
    خوب چرا می خواهی بریزیش توی آرایه ؟
    هنگام گرفتن اطلاعات از بانک میتونی مرتبش کنی ولی

    اضافه کردن مقدار به آرایه

    $array=array();
    // اضافه کردن مقدار به ارایه
    $array[]='علی';
    $array[]='محمدعلی';
    ...

    sort($array)// مرتب کردن آرایه


    امیدوارم مفید باشه
    منظورم این بود که بعد از کوئری گرفتن از دیتا بیس روی تک تک اطلاعات یک پردازشی انجام میشه بعد یک عددی به هرکدوم اختصاص داده میشه
    میخوام بر حسب اون عدد آرایه ها مرتب بشن
    مثلا توی کوئری اول علیرضا هست ولی بعد از پردازشی که من انجام میدم محمد علی میاد اول لیست
    میخوام توی صفحه اول محمد علی چاپ بشه بعد بقیه به ترتیب اولویتشون
    امید وارم منظورمو رسونده باشم

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    منظورم این بود که بعد از کوئری گرفتن از دیتا بیس روی تک تک اطلاعات یک پردازشی انجام میشه بعد یک عددی به هرکدوم اختصاص داده میشه
    میخوام بر حسب اون عدد آرایه ها مرتب بشن
    کسی نیست کمک کنه؟
    کار با آرایه ها نباید اینقدر ها هم سخت باشه

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    $fruits = array("d"=>"lemon", "a"=>"orange", "b"=>"banana", "c"=>"apple");
    ksort($fruits);

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    $fruits = array("d"=>"lemon", "a"=>"orange", "b"=>"banana", "c"=>"apple");
    ksort($fruits);
    منظورم این نبود
    name=>ali,1
    یا
    name=> ali id=>1
    name=> mohamad id=>2
    ....
    بعد بر اساس عدد آیدی مرتب بشن و نمایش داده بشن

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    کسی نیست کمک کنه؟

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    خوب دوست عزیز این اندیس های عددی ه به آرایه ات میدی بر چه اساسی هست ؟

    دستی میدی یا ... ؟ میشه در موردش توضیح بدید ؟

  9. #9

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    نقل قول نوشته شده توسط reza10wert مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز این اندیس های عددی ه به آرایه ات میدی بر چه اساسی هست ؟

    دستی میدی یا ... ؟ میشه در موردش توضیح بدید ؟
    شما فرض کنید
    من توی دیتابیس سرچ میکنم یه سری اسم پیدا میکنم فرضا 10 تا اسم
    حالا میام این 10 تا رو با یه تابعی رشته هاشو مقایسه میکنم که دیگه ربطی به دیتابیس نداره
    میخوام هر رشته ای که درصد شباهت بالاتری داشت و اول نمایش بدم توی صفحه

    مثلا
    کوئری که از دیتابیس گرفته شده لیست آرایه اینطوری پر شده
    علی
    محمد
    محمد رضا
    علیرضا
    ....

    من میخوام روی این لیست یه مقایسه انجام بدم برای هر کدوم از این مقادیر یه درصد شباهت در بیارم
    اینجوری میشه
    علی 10
    محمد 90
    محمد رضا 85
    علیرضا 20
    ....

    بعد اینا رو به ترتیب درصد از بالا به پائین نمایش بدم توی صفحه به کاربران

    خروجی صفحه>>

    1. محمد
    2. محمد رضا
    3. علیرضا
    4. علی

    امید وارم توضیح واضح باشه

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    متوجه شدم
    ولی شما کوئری که اطلاعات را از بانک میخونید میاد به ترتیب از اولین رکورد چک میکنه ببینه مطابق کوئری شما میشه انتخابش کرد یا نه
    اگر بود که میریزش داخل یه آرایه

    ولی درصد رو نمیشه بنظرم کاری کرد چون میاد مثلا توی بانک هر اسمی که کلمه "محمد" داره رو واکشی میکنه و درصد نمیگیره

    البته این اطلاعات منه شاید راهی وجود داشته باشه !

  11. #11

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    نقل قول نوشته شده توسط reza10wert مشاهده تاپیک
    متوجه شدم
    ولی شما کوئری که اطلاعات را از بانک میخونید میاد به ترتیب از اولین رکورد چک میکنه ببینه مطابق کوئری شما میشه انتخابش کرد یا نه
    اگر بود که میریزش داخل یه آرایه

    ولی درصد رو نمیشه بنظرم کاری کرد چون میاد مثلا توی بانک هر اسمی که کلمه "محمد" داره رو واکشی میکنه و درصد نمیگیره

    البته این اطلاعات منه شاید راهی وجود داشته باشه !
    قسمت اولش درسته کوئری گرفته میشه و داخل آرایه ریخته میشه
    حالا درصد نه فرض کنید من بتونم وقتی رشته رو مقایسه میکنم داخل آرایه یک بعد دوم هم ایجاد کنم
    بعد اول آرایه اسمی باشه که از کوئری گرفتیم و بعد دوم هم یک عدد باشه
    فکر کنم یه راهی باشه من بتونم یه آرایه 2 بعدی ایجاد کنم بعد بتونم توی اون مرتب سازی انجام بدم مشکلم حل بشه

  12. #12

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    میتونی یه کاری کنی
    البته دستور دقیقش رو نمیدونم ولی سخت هم نیست

    باید برای اسامی که از بانک خونده میشه یک بعد برای آرایه ات تعریف کنی که طول رشته هست و بر اساس اون مرتب کنی و اونایی که طول کمتری داره رو اول نشون بدی
    مثلا
    $names[0]['length']=strlen($names[0]);

    و بریزش داخل یه حلقه

  13. #13

    نقل قول: اضافه کردن اندیس جدید به آرایه و بعد مرتب کردن آرایه بر اساس اندیس جدید

    نقل قول نوشته شده توسط reza10wert مشاهده تاپیک
    میتونی یه کاری کنی
    البته دستور دقیقش رو نمیدونم ولی سخت هم نیست

    باید برای اسامی که از بانک خونده میشه یک بعد برای آرایه ات تعریف کنی که طول رشته هست و بر اساس اون مرتب کنی و اونایی که طول کمتری داره رو اول نشون بدی
    مثلا
    $names[0]['length']=strlen($names[0]);

    و بریزش داخل یه حلقه
    نه بازم منظور من و متوجه نشدی :(
    بزار با کد مثال بزنم

    <?php
    $search = 'علیرضا';
    while($row = mysql_fetch_array($query)){
    similar_text($search, $row['name'], $percent);
    echo $percent;
    // این یه عددی میشه که درصد شباهت 2 تا رشته رو نشون میده
    $array = Array('name' => $row['name'] 'id' =>$percent )
    }
    ?>

    اون آرایه رو بشه بر اساس id مرتب کرد و نمایش داد؟ چطوری؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درج رکورد جدید در دیتابیس بعد رفرش کردن صفحه
    نوشته شده توسط soroush_216 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 09:58 صبح
  2. مرتب کردن 10 عدد دوبایتی در آرایه
    نوشته شده توسط zahra rajaei در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 11:51 صبح
  3. مرتب کردن ده عدد دوبایتی آرایه
    نوشته شده توسط zahra rajaei در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آذر 1386, 11:35 صبح
  4. مرتب کردن دو آرایه از کلمات
    نوشته شده توسط mostafa_aa در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 17:06 عصر
  5. مرتب کردن آرایه
    نوشته شده توسط delphi_stu در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1385, 20:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •