نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کامپوننت hM_FarsiCalendar

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    کامپوننت hM_FarsiCalendar

    با سلام خدمت دوستان

    من این کامپوننت رو از تو همین سایت دانلود کردم .

    حالا می خوام مثلا تاریخ جای سیستم رو تو عنوان فرم نمایش بدم ولی طرز کارش رو نمیدونم .

    این هم کامپوننتش :
    HM_FarsiCalendar.rar

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کامپوننت hM_FarsiCalendar

    سلام دوست عزیز
    بفرما
    hM_FarsiCalendar1.Text = HM_FarsiCalendar.FarsiDate.FarsiToday.ToString();

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: کامپوننت hM_FarsiCalendar

    دوستان حالا اگه بخوام به صورت "امروز پنجشنبه 23 آذر 1391" نمایش بدم باید چجوری براش کد بنویسم ؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کامپوننت hM_FarsiCalendar

    سلام دوست عزیز
    بفرما :
    textBox1.Text = HM_FarsiCalendar.FarsiDate.FarsiToday.FullNameDate  .ToString();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار محمدجواد67
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: کامپوننت hM_FarsiCalendar

    سلام
    بفرمائید

    label1.Text =" امروز "+ HM_FarsiCalendar.FarsiDate.FarsiToday.FarsiDate.Fu llNameDate.ToString() ;


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: کامپوننت hM_FarsiCalendar

    چطور به این تاریخ یکماه اضافه کنم با کد نویسی؟
    addMonth

تاپیک های مشابه

  1. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر
  2. یک کامپوننت برای ارتباط با dos : :?: :?: :?:
    نوشته شده توسط behrooz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •