نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

  1. #1

    دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    سلام
    من یه برنامه نوشتم و ریختم رو فلش مموری. میخواستم هر وقت فلش به یک سیستم دیگه وصل شد اون برنامه در آن سیستم کپی و اجرا بشه و هر وقت یک فلش دیگه به اون سیستم سیستم وصل شذ اون فایل به فلش منتقل بشه. (یه چرخه انتقال وجود داشته باشه) چه جوری باید بنویسم. ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzadkhatari
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ایران
    سن
    36
    پست
    225

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    ببینید دوست عزیز برای نوشتن برنامه مورد نظر تنها راه ایجاد فایل autorun در فلشه که اگه آنتی ویروس داشته باشه جلوشو میگیره. ولی کلا برای نوشتن اینجور برنامه که با زدن فلش اجرا بشه باید یا از service application استفاده کنی یا اینکه برنامه تو در زمان استارت آپ اجرا کنی

  3. #3

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhatari مشاهده تاپیک
    ببینید دوست عزیز برای نوشتن برنامه مورد نظر تنها راه ایجاد فایل autorun در فلشه که اگه آنتی ویروس داشته باشه جلوشو میگیره. ولی کلا برای نوشتن اینجور برنامه که با زدن فلش اجرا بشه باید یا از service application استفاده کنی یا اینکه برنامه تو در زمان استارت آپ اجرا کنی
    من الان با سرویس برناممو نوشتم اتوماتیک هم میره تو حافظه ولی میخواستم ببینم چه جوری به فلش مموری دست پیدا کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    منظور از سرویس چیه ؟ من هم خودم آتوران رو برای یه برناممم لازم دارم . میشه بیشتر توضیح بدین دربارش ؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    درایو فلش :
    MessageBox.Show((from drive in System.IO.DriveInfo.GetDrives() where drive.DriveType == System.IO.DriveType.Removable select drive.Name).First());

  6. #6

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    منظور از سرویس چیه ؟ من هم خودم آتوران رو برای یه برناممم لازم دارم . میشه بیشتر توضیح بدین دربارش ؟
    با سرویس های ویندوز میتونید کاری کنید که برنامتون بره تو system try و هر وقت ویندوز میاد بالا برنامتون هم اجرا بشه مثل start up ولی در واقع برنامه میره تو رجیستری.

  7. #7

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    درایو فلش :
    MessageBox.Show((from drive in System.IO.DriveInfo.GetDrives() where drive.DriveType == System.IO.DriveType.Removable select drive.Name).First());
    مرسی
    ولی میخام بدنم چه جوری میتونم یک فایل خاص رو در فلش پیدا کنم و کپیش کنم به یک مسیر دلخواه و بعد هم بازش کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله keyvan_s89 : پنج شنبه 23 آذر 1391 در 13:23 عصر

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    اینطور که فهمیدم فایل مشخصه مکان کپی مشخصه و منبع هم که فلش هست با اون کد درش میاری
    خوب همه چیز جوره دیگه
     System.IO.File.Copy(@"منبع", @"مقصد");
    System.Diagnostics.Process.Start(@"مقصد");

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: دستیابی به اطلاعات فلش مموری

    نوشتن یه برنامه ای با اتصال فلش به کامپیوتر اجرا بشه کار ساده ای نیست
    اگر هم بشه با ++c راحتره تا #c
    قبلا هم در این باره در سایت بحث شده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن اطلاعات در فلش مموری کد شده Lock
    نوشته شده توسط abasfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 09:02 صبح
  2. انتقال اطلاعات یک جدول به یک بانک روی فلش مموری
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 اردیبهشت 1387, 11:07 صبح
  3. روش ریموو کردن فلش مموری رو میخواستم
    نوشته شده توسط majjjj در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 08:19 صبح
  4. دستیابی به اطلاعات فایل ناشناخته
    نوشته شده توسط sara22 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 06:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •