نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد ادامه مطلب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    ایجاد ادامه مطلب

    من ادیتور ckeditor رو گذاشتم میخوام هر وقت در ادیتور کله کلیدی <--more--> وارد شد بقیه مطلب نمایش داده نشه بلکه در ادامه مطلب نمایش داده شود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: ایجاد ادامه مطلب

    میشه جوابمو بدید

  3. #3

    نقل قول: ایجاد ادامه مطلب

    این تیکه کد و از تو یکی از پروژه هام گرفتم دیگه خدوت تحلیل کن
    فقط میام پوزیشن اون تگ خاص و تو محتوا تو بانکت پیدا میکنی و ازون به بعد و نشون نمیدی
                <td class="mnu" style=" padding-right: 4px; ">
    <?php
    $contents = $row_rsPosts['post_content'];
    $i = strpos($contents, '<hr id="system-readmore" />');
    $more=false;
    if ($i !== false) {
    $more = true;
    //$i += strlen('<hr id="system-readmore" />');
    echo substr($contents, 0, $i);
    }
    else echo $contents;



    ?>
    <?php //echo TrimByLength($row_rsPosts['post_content'], 900, true); ?>
    <br>
    <?php if ($more) { ?>

    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="19" width="100"></td>
    <td align=left height="19">
    <a href="news-<?php echo $row_rsPosts['post_id']; ?>.html">
    [ ادامه خبر ... ]</a></b>
    <?php } else { echo "&nbsp;"; } ?></td>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: ایجاد ادامه مطلب

    خوب اینجوری کلمه system-readmore تو ادامه مطلب نمایش داده میشه
    آخرین ویرایش به وسیله engmmrj : پنج شنبه 23 آذر 1391 در 17:01 عصر

  5. #5

    نقل قول: ایجاد ادامه مطلب

    با کد بازی کنی درست میشه من نمونه کد
    ذاشتم که شما درستش کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: ایجاد ادامه مطلب

    کد شما برای صفحه اصلی است من وقتی یک پست رو می برم به ادامه مطلب میخوام اون کلمه پاک بشه system-readmore
    اون کدی که شما دادی رو درست ازش استفاد ه کردم

  7. #7

    نقل قول: ایجاد ادامه مطلب

    stre_replace کن اون کلمه ادامه و با رشته خالی خوب بعدش چاپ کن دیگه

  8. #8

    نقل قول: ایجاد ادامه مطلب

    یا اینکه این تگ و بهش استایل بده و مخفی کن
    <hr id="system-readmore" style="display:none;" />

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد مطالب با قابلیت ادامه مطلب در asp.net
    نوشته شده توسط malloc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 14:29 عصر
  2. سوال: ایجاد ادامه مطلب در asp.net با تگ <hr>
    نوشته شده توسط tree1371 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 17:41 عصر
  3. طرز ایجاد یک فرم ثبت مطلب و ادامه مطلب
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 20:01 عصر
  4. سوال: ایجاد لینک ادامه مطلب برای توضیحات یک محصول در دیتابیس
    نوشته شده توسط jjj882 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1390, 01:56 صبح
  5. ایجاد گزینه(( ادامه مطلب))
    نوشته شده توسط ehssannet در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •