نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با رشته ها در php

  1. #1

    کار با رشته ها در php

    با عرض سلام خدمت همه دوستان گلم

    من میخوام سه حرف اول یه متغیر رشته ای رو پاک کنم چه جوری میشه اینکار رو انجام داد ایا دستور خاصی داره ؟

    ممنون میشم کمکم کنید خیلی مهمه و خیلی هم دیر شده سریع میخوام

    با تشکر از همه


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: کار با رشته ها در php

    باید از substr استفاده کنید ! میتونید بگین تا از کاراکتر 4 به بعد را برگردونه.
    substr('abcdef', 3); // it returns 'def'


    اگه هم یونیکد هست از mb_substr استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال : کار با توابع گرافیکی در php
    نوشته شده توسط rasep1983 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 20:37 عصر
  2. کار با رشته
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 20:25 عصر
  3. مشکل در کار با رشته
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 00:49 صبح
  4. کار با رشته ها
    نوشته شده توسط safari123 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 23:12 عصر
  5. به کار بردن asp.net و php با هم
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1385, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •