نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    به نام خدا
    سلام دوستان
    خوب هستین؟
    میخواستم بدونم به نظر شما بهترین ادیتور رایگان php برای کدنویسی چیه؟
    ممنون که راهنمایی میکنین

  2. #2

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    هرکی یه نظر داره ولی http://aptana.com پیشنهاد میشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    من با notepad++ کار می کنم از نظر خودم عالیه
    هم سرعت لودش خوبه
    هم رایگانه

  4. #4

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    به نظرم چند تا ادیتور رو یه نگاهی بنداز و بعد یکی رو انتخاب کن
    من با komodo edit 7 کار میکنم. رایگان+پشتیبانی از تمام سیستم‌عامل‌ها
    http://www.activestate.com/komodo-edit

  5. #5

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    eclipse
    notpad+

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    سلام
    ممنون از لطف دوستان
    من یه چیزی میخوام دیباگر+یه ظاهر خوب که مث بعضی از ادیتورا انرژی از برنامه نویس نگیره :d

  7. #7

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    Zend Studio فقط واسه تنظیماتش باید اعصاب داشته باشین. اگه تمایل داشتین باهاش کار کنین، بگین تا درمورد نحوه نصبش راهنمایی کنم. اگر هم همون اول دیدینش و فراری شدین که دیگه هیچی ولی انصافاً اگه باهاش کنار بیاین و اون رو هم طوری تنظیم کنید که با شما کنار بیاد، اونوقت قدرت واقعی یک IDE رو تجربه خواهید کرد. به قول یکی از دوستان، آنچه IDEها همه دارند، Zend یکجا دارد!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    سلام
    ممنون از راهنماییتون
    ولی من دنبال رایگانش هستم
    اخه سعی میکنم تا حد امکان از کرک دوری کنم
    به نظرتون رایگانش چی خوبه؟
    ولی از پاسختون واقعا ممنونم
    ببخشید بازم اگه وقتتون گرفتم

  9. #9

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    پس در اینصورت من شخصاً NetBeans رو پیشنهاد میکنم.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    86

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    من با PHP storm کار می‌کنم، واقعا بی‌نظیر هستش.

  11. #11

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط lordofphp مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از راهنماییتون
    ولی من دنبال رایگانش هستم
    اخه سعی میکنم تا حد امکان از کرک دوری کنم
    به نظرتون رایگانش چی خوبه؟
    ولی از پاسختون واقعا ممنونم
    ببخشید بازم اگه وقتتون گرفتم
    همون که پیشنهاد دادم واقعا عالی هست رایگان هم هست
    شما میتونید اینا رو نصب کنید و تست کنید با هر کدام که راحت بودید ادامش بدید
    notpad++ هم اصلا جالب نیست فقط یکم از notpad معمولی پیشرفته تره فقط همین

  12. #12
    کاربر جدید آواتار asadi3077
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    HamidAsadi.ir
    سن
    34
    پست
    22

    نقل قول: بهترین ادیتور رایگان php چیه؟

    بهترین IDE در حال حاضر بدون شک Zend Studio هست ولی اگه Open Source میخوایید همون NetBeans IDE بهترینه
    IDE های دیگه هم هست مثله phpDesigner , RapidPHP, Komodo, Aptana که هر کدوم مزایا و معیب خودشون رو دارن
    ولی به نظر من برنامه نویس واقعی کسیه که با یه notepad ساده ویندوز هم باید بتونه برنامه اش رو بنویسه و وابسته به هیچ IDE نباشه
    من ++Notepad رو پیشنهاد میکنم اگه واقعا میخوایید برنامه نویس باشید

تاپیک های مشابه

  1. بهترین ادیتور php همراه با محیط IDE
    نوشته شده توسط sylverstar در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 19 اردیبهشت 1393, 21:10 عصر
  2. سوال: بهترین ادیتور برای PHP
    نوشته شده توسط Metal Gear Solid در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1390, 13:24 عصر
  3. بهترین IDE برای PHP
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش PHP
    پاسخ: 45
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 14:21 عصر
  4. ادیتور برای php در لینوکس
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 22:08 عصر
  5. بهترین ادیتور و کامپایلر برای پاسکال
    نوشته شده توسط iman2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1383, 10:54 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •