نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: مخفی کردن فایل txt

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    مخفی کردن فایل txt

    سلام. من یه فایل txt کنار برنامم دارم که برنامم یه اطلاعاتی رو از اون میحونه. ولی کاربر به راحتی میتونه این فایل رو باز کنه و اطلاعات برنامم رو بخونه. بهنظر شما چیکار کنم کنم که کاربر نتونه این فایل رو باز کنه؟
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    سلام. من یه فایل txt کنار برنامم دارم که برنامم یه اطلاعاتی رو از اون میحونه. ولی کاربر به راحتی میتونه این فایل رو باز کنه و اطلاعات برنامم رو بخونه. بهنظر شما چیکار کنم کنم که کاربر نتونه این فایل رو باز کنه؟
    باتشکر
    میتونید فایل رو مخفی کنید

    FileInfo file;
    file = new FileInfo("مسیر فایل");
    file.Attributes = FileAttributes.Hidden;برای مخفی کردن
    file.Attributes = ~FileAttributes.Hidden;برای نمایش دادن
    System.IO رو هم اضافه کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    اگه فایل مخفی باشه میشه اطلاعاتشو تو برنامه خوند؟
    این روش امنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    اگه فایل مخفی باشه میشه اطلاعات رو خوند توی برنامه . روش زیاد امنی هم نیست . چ.ن کاربر فقط کافیه اونو از حالت هیدن درش بیاره . اونوقته که همه چی لو میره

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    به نظر من اطلاعات رو کد شده باید توی فایل بنویسی و بخونی .
    خودم از همین روش استفاده می کردم . اطلاعات رو به صورت AES اینکرایپت می کردم . بعدش هم موقع لود کردن Decrypt می کردمشون

    \\\موفق باشید///

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,502

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    سلام
    میتوانید فایل در resource برنامه قرار داده و به صورت مستقیم از داخل برنامه به آن دسترسی داشته باشید.
    در این تاپیک یک مثال میبینید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...دا-ساخت
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    من خودم یه برنامه برای کدکردن متن نوشته بودم اما فارسی رو ساپورت نمی کرد که یکی از عزیزان زحمت کشید و درستش کرد . البته به زبان vb.net هستش . بر توی این تاپیک شاید بدردت خورد

    \\\موفق باشید///

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام
    میتوانید فایل در resource برنامه قرار داده و به صورت مستقیم از داخل برنامه به آن دسترسی داشته باشید.
    در این تاپیک یک مثال میبینید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...دا-ساخت
    این تاپیک که ربطی به ریسورس نداره !! توش درخواست شده اما به صورت دقیق جواب داده نشده
    تاپیکی دیگه ای برای آموزش ریسورس ندارید ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    میشه اطلاعات رو بریزم داخل یه فایل DLL بعد بخونم؟ فکر کنم اینجوری امن تر باشه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    آره . اینجوری میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد . اما درسته که امنیتش یکم بیشتر میشه ولی اگه طرف پسوند فایل رو به TXT تغییر بده دوباره همه چی لو میره

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    یه پیشنهاد دارم . پسوند فایلو یه چیز بزار که سخت بشه عوضش کرد . مثلا اگه پسوند های زیر رو بزاری طرف نمتونه پسوند فایلتو عوض کنه . یا اگرم بتونه باید آدم حرفه ای باشه
    *.mag *.lnk


    \\\موفق باشید///

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    خوب اگه پسوند فایل رو *.mag *.lnk بزارم چه تور باید تو برنامه بخونمش؟

  13. #13
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,502

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    میشه اطلاعات رو بریزم داخل یه فایل DLL بعد بخونم؟ فکر کنم اینجوری امن تر باشه
    بله. میتوانید حتی یک dll مخصوص resource ها داشته باشید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  14. #14
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,502

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    این تاپیک که ربطی به ریسورس نداره !! توش درخواست شده اما به صورت دقیق جواب داده نشده
    تاپیکی دیگه ای برای آموزش ریسورس ندارید ؟
    در پست شماره 11:
    مراحل زیر را دنبال کنید:
    1- در Solution explorer رو نام پروژه راست کلیک کنید و از منوی add زیر منوی existing item را اجرا کنید.
    2- به مسیر فایل در این مثال "C:\windows\media\notify.wav" رفته و فایل را اضافه کنید.
    3- روی نام فایل در solution explorer راست کلیک کنید و properties را باز کنید.
    4- گزینه build action را به embedded resource تغییر دهید و برنامه را rebuild کنید.
    5- کد زیر را در فرم یا... قرار دهید و اجرا کنید:

    namespaceWindowsFormsApplication1
    {
    //...
    //..
    (newSystem.Media.SoundPlayer(System.Reflection.Ass embl y.GetExecutingAssembly().GetManifestResourceStream ("WindowsFormsApplication1.notify.wav"))).Play( );
    //..

    شما میتوانید پس از گرفتن Stream از GetManifestResourceStream مستقیما به آن دسترسی داشته باشید.
    تاپیکهای کاملتر فکر میکنم باشند ولی باید گشت.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    خوب اگه پسوند فایل رو *.mag *.lnk بزارم چه تور باید تو برنامه بخونمش؟
    اگه پسوند فایلو .lnk بزاری . مثل همیشه که فایل رو توی برنامه لود می کردی . اون فایلو لود میکنی فقط اگه نام فایل data.txt ّود شما دیگه نام فایل رو به صورت data.lnk لود می کنید . خوبی این کار اینه که پسوند فایل از دید عوام مخفی میشه ولی شما توی برنامه با همین پسوند باید بخونینش

    \\\موفق باشید///

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    ممنون. لطفا یه مثال از Encrypt کردن کد بزارید

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    از این 2 تا فانکشن استفاده کن برای انکرایپت و دیکرایپت . ببین میکلت حل میشه

    public string AES_Encrypt(string input, string pass) {
    System.Security.Cryptography.RijndaelManaged AES = new System.Security.Cryptography.RijndaelManaged();
    System.Security.Cryptography.MD5CryptoServiceProvi Hash_AES = new System.Security.Cryptography.MD5CryptoServiceProvi ();
    der;
    string encrypted = "";
    try {
    byte[,] hash;
    byte[] temp = Hash_AES.ComputeHash(System.Text.UTF8Encoding.UTF8 .GetBytes(pass));
    Array.Copy(temp, 0, hash, 0, 16);
    Array.Copy(temp, 0, hash, 15, 16);
    AES.Key = hash;
    AES.Mode = Security.Cryptography.CipherMode.ECB;
    System.Security.Cryptography.ICryptoTransform DESEncrypter = AES.CreateEncryptor;
    byte[] Buffer = System.Text.UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(input);
    encrypted = Convert.ToBase64String(DESEncrypter.TransformFinal , Block(Buffer, 0, Buffer.Length));
    return encrypted;
    }
    catch (Exception ex) {
    throw ex;
    }
    }

    public string AES_Decrypt(string input, string pass) {
    System.Security.Cryptography.RijndaelManaged AES = new System.Security.Cryptography.RijndaelManaged();
    System.Security.Cryptography.MD5CryptoServiceProvi Hash_AES = new System.Security.Cryptography.MD5CryptoServiceProvi ();
    der;
    string decrypted = "";
    try {
    byte[,] hash;
    byte[] temp = Hash_AES.ComputeHash(System.Text.UTF8Encoding.UTF8 .GetBytes(pass));
    Array.Copy(temp, 0, hash, 0, 16);
    Array.Copy(temp, 0, hash, 15, 16);
    AES.Key = hash;
    AES.Mode = Security.Cryptography.CipherMode.ECB;
    System.Security.Cryptography.ICryptoTransform DESDecrypter = AES.CreateDecryptor;
    byte[] Buffer = Convert.FromBase64String(input);
    decrypted = System.Text.UTF8Encoding.UTF8.GetString(DESDecrypt , er.TransformFinalBlock(Buffer, 0, Buffer.Length));
    return decrypted;
    }
    catch (Exception ex) {
    throw ex;
    }
    }


    \\\موفق باشید///

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    اگه هم نشد میتونی از کامپوننت های چیلکات استفاده کنی . طی یکی دو روز آینده آموزش کدکردن رشته ها به وسیله این کامپوننت رو توی این تاپیک میزارم

    \\\موفق باشید///

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    بازم ممنون میشه در مورد ورودی های این دو تابع توضیح بدید؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    ارور میده:
    Screenshot (1).png

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    الان دارم روی Chilkat کار می کنم . نتیجه شو اینجا اعلام می کنم وقتی تموم شد

    \\\موفق باشید///

  22. #22

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    دوست عزیز اگه اطلاعات حجمش کمه و طولانی نیست از setting استفاده کنین.مثل رمز ورود و یا اطلاعاتی که نباید کاربر ببینه و شما پایگاه داده ندارین، دگ احتیاج به این همه سختی نیست....یه جستجو کنید طریقه استفادشو پبدا میکنی.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    ستینگ هم مد نظر من بود . اما چون گفتن دیتاش توی فایل txt هستش این روش ها رو پیشنهاد کردم

    در هر صورت \\\موفق باشید///

  24. #24

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    دوست عزیز برای اینکه فایلتون کلا دور از دست کاربر باشه شما یک فایل txt در ریسورس برنامه اضافه کنین.
    شما میتونین این فایل رو به صورت زیر فراخوانی کنین و استفاده کنید.فرض کنین اسم فایل data باشه و پروژه شما هم اسمش test باشه :


    test.Properties.Resources.data


    خروجی از نوع string هس.
    برای تغییر در این فایل شما ناچارا باید یک فایل جدید در یک مسیر که کاربر متوجه نشه بسازین ، اطلاعاتتونو موقتا در اون ذخیره کنید و با کد زیر فایل data رو بروز کنید :


    File.WriteAllText("C:\\tempdata.txt", test.Properties.Resources.data);


    حالا میتونین اون فایل ساخته شده و پاک کنید.شاید چند میلی ثانیه هم طول نکشه.
    اینجوری هم فایل در دسترس نیست هم خطر پاک شدن در هنگام جابه جایی برنامه رو ندارین.

    برای داده های غیر متنی مثل عکس و یا غیره هم میتونین از این روش استفاده کنین مثلا عکس :
    Bitmap bitmap = Resources.MyImageResource;
    bitmap.Save("filename.jpg", ImageFormat.Jpeg);

    آیکن ها :
    notifyIcon.Icon = Properties.Resources.myIcon;

    من از همین روش برای استفاده از چند تابع که ناچارا در یک فایل جدا از برنامم بودن استفاده کردم و میخواستم سکرت باشه.خوب هم جواب داده،قابل دسترسی هم به هیچ عنوان نیس ، رمز گذاری هم لازم نداره ، سرعتشم بالاست...به نظرم خیلی خوبه.
    بازم هرچی که صلاحتونه :)

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    22
    پست
    635

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    نه دوستان این برنامه ای که میخوام بنویسم باید اطلاعات رو انکریپت کنه بعد ذخیره کنه و واسه خودم ایمیل کنه

  26. #26

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    میتونین اطلاعاتو از هر روشی که بخوای در قالب string بفرستی فرض کن تابع ارسالت senddata باشه :


    SendData(test.Properties.Resources.data);


    همه داده ها ارسال میشه.احتیاجی به کد و دیکد کردن نیس فایل ریسورست قابل مشاهده واسه کاربر نیست . فقط واسه اینکه اطلاعات این فایل تغییر کنه باید به صورت temp در سیستم ذخیره بشه و دوباره در ریسورس بریزی . شلید بشه بدونه ذخیره کردن موقت در سیستم هم همین اتراتژیو عملی کرد.من سرچ نکردم راستشو بخوای....

    در solution xplorer روی نام پروژه راست کلیک کن.پروپرتیس رو انتخاب و تگ ریسورس رو انتخاب کنین.
    حال نوع فایل رو other انتخاب کنید و یک فایل text که در ویندوز ذخیره کردین (مثلا data.txt) رو درون پنجره اضافه کنین.الان شما یک فایل متنی توی ریسورستون دارین.
    میتونین اطلاعاتو ذخیره کنین.و هروقت بخواین میلش کنین.

  27. #27

    نقل قول: مخفی کردن فایل txt

    میتونین اطلاعاتو از هر روشی که بخوای در قالب string بفرستی فرض کن تابع ارسالت senddata باشه :


    SendData(test.Properties.Resources.data);


    همه داده ها ارسال میشه.
    احتیاجی به کد و دیکد کردن نیس فایل ریسورست قابل مشاهده واسه کاربر نیست . فقط واسه اینکه اطلاعات این فایل تغییر کنه باید به صورت temp در سیستم ذخیره بشه و دوباره در ریسورس بریزی . شاید بشه بدونه ذخیره کردن موقت در سیستم ،همین استراتژیو عملی کرد.من سرچ نکردم راستشو بخوای....

    در solution xplorer روی نام پروژه راست ،پروپرتیس رو انتخاب و تگ ریسورس رو انتخاب کنین.
    حال نوع فایل رو other انتخاب کنید و یک فایل text که در ویندوز ذخیره کردین (مثلا data.txt) رو درون پنجره اضافه کنین.الان شما یک فایل متنی توی ریسورستون دارین.
    میتونین اطلاعاتو ذخیره کنین.و هروقت بخواین میلش کنین.

تاپیک های مشابه

  1. مخفی کردن فایل exe پشت فایل تصویری JPG
    نوشته شده توسط wolkan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 18:30 عصر
  2. مخفی کردن فایل
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 دی 1385, 22:28 عصر
  3. darg & drop کردن فایل txt داخل memo
    نوشته شده توسط Ali Najafian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1385, 00:35 صبح
  4. مخفی کردن فایل های منبع برنامه
    نوشته شده توسط realman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 08:18 صبح
  5. باز کردن فایل txt در C یا ++C (همراه با جایزه)
    نوشته شده توسط mhf1364 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 08:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •