نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پاک کردن مقادیر تکست 8 لیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    پاک کردن مقادیر تکست 8 لیبل

    با سلام.
    تعداد 8 عدد لیبل روی فرمم دارم.چطوری با یه حلقه مقادیر textاینهارو برابر "" بذارم؟
    اسماشون Label1,Label2,Label3Label,Label4 و...

    میخوام این کدو خلاصه تر کنم.
    میشه؟
    label1.Text = "";
    label2.Text = "";
    label3.Text = "";
    label4.Text = "";
    label5.Text = "";
    label6.Text = "";
    label7.Text = "";
    label8.Text = "";

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: پاک کردن مقادیر تکست 8 لیبل

    سلام
    میتوانید با استفاده از متود Form.Controls.Find و نام کنترل، آن را یافته و ...
    به این صورت:

    for (int i = 1; i <= 8; i++)
    {
    (this.Controls.Find("label" + i.ToString(), true)[0] as Label).Text = "";
    }
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: پاک کردن مقادیر تکست 8 لیبل

    این دستور کل لیبل های روی فرم رو پاک می کنه
            For Each Control In Me.Controls
    If TypeOf Control Is Label Then
    Control.Text = ""
    End If
    Next


    \\\موفق باشید///

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: پاک کردن مقادیر تکست 8 لیبل

    داش sh.dehnavi این دستور واس vbیه ها!!!!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: پاک کردن مقادیر تکست 8 لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    داش sh.dehnavi این دستور واس vbیه ها!!!!!!!!
    ببخشید حواسم نبود . الان برای سی شارپ هم می نویسمش می زارم اینجا .
    ممنون از تذکرت

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: پاک کردن مقادیر قبلی تکس باکس
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 00:31 صبح
  2. پاک کردن تمام تکست باکس ها در یک detailpage
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 11:34 صبح
  3. پاک کردن مقادیر SubsCriptions
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 22:04 عصر
  4. پاک کردن مقادیر تکست باکس ها
    نوشته شده توسط marzban در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 20:34 عصر
  5. @@ کدی برای پاک کردن تکست @@
    نوشته شده توسط sohrab o در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 12:00 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •