نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    330

    چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    با سلام.
    این یه سیمپل از برناممه.
    اسم سه تا استان تو کمبو ، لیست میشه.
    هر کدوم اینا رو که انتخاب کنیم ، اسامی شهراش توی یه دیتاتیبل لیست میشه.
    و 6 تا لیبل اسامی این شهر هارو نشون میدن.
    باتن رو که میزنیم 6 تای بعدی رو نشون میده.
    برای مثال استان اول 55 شهر داره.54 تا از شهرا که نشون داده میشن ، تعداد لیبل ها 6 تاست اما رکور های باقی مونده یکیه.
    برنامه اینجا ارور میده.

    چجوری برنامه رو بنویسم که وقتی تعداد رکورد ها تموم شد بقیه ی لیبل هارو خالی کنه و خود برنامه هم ارور نده.

    نیاز به یه الگوریتم هس که نمیتونم بنویسمش.

    ببخشید نتونستم رو سرور این برنامه آپش کنم.

    بفرمایید اینم لینک دانلود :

    http://s3.picofile.com/file/7583541177/New.rar.html

    از اساتید کمال تشکر رو دارم برای راهنمایی هاشون.
    خواهشا یه نگاهی بندازید.
    آخرین ویرایش به وسیله f.beigirad : پنج شنبه 23 آذر 1391 در 19:32 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    23
    پست
    1,098

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    داداش اگه سورسشو بزاری خیلی راحت تر و زودتر جوابتو می گیری

    \\\موفق باشید///

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,502

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    با سلام.
    این یه سیمپل از برناممه.
    اسم سه تا استان تو کمبو ، لیست میشه.
    هر کدوم اینا رو که انتخاب کنیم ، اسامی شهراش توی یه دیتاتیبل لیست میشه.
    و 6 تا لیبل اسامی این شهر هارو نشون میدن.
    باتن رو که میزنیم 6 تای بعدی رو نشون میده.
    برای مثال استان اول 55 شهر داره.54 تا از شهرا که نشون داده میشن ، تعداد لیبل ها 6 تاست اما رکور های باقی مونده یکیه.
    برنامه اینجا ارور میده.

    چجوری برنامه رو بنویسم که وقتی تعداد رکورد ها تموم شد بقیه ی لیبل هارو خالی کنه و خود برنامه هم ارور نده.

    نیاز به یه الگوریتم هس که نمیتونم بنویسمش.

    ببخشید نتونستم رو سرور این برنامه آپش کنم.

    بفرمایید اینم لینک دانلود :

    http://s3.picofile.com/file/7583541177/New.rar.html

    از اساتید کمال تشکر رو دارم برای راهنمایی هاشون.
    خواهشا یه نگاهی بندازید.

    سلام
    کد تابع زیر را :

    public void LabelRefresh(int i)
    {
    if (i<5)
    {
    switch (i)
    {
    case 0:
    label1.Text = "";
    label2.Text = "";
    label3.Text = "";
    label4.Text = "";
    label5.Text = "";
    label6.Text = "";

    break;
    case 1:
    label1.Text = dt.Rows[row]["shahrname"].ToString();
    label2.Text = "";
    label3.Text = "";
    label4.Text = "";
    label5.Text = "";
    label6.Text = "";

    break;
    case 2:
    label1.Text = dt.Rows[row]["shahrname"].ToString();
    label2.Text = dt.Rows[row + 1]["shahrname"].ToString();
    label3.Text = "";
    label4.Text = "";
    label5.Text = "";
    label6.Text = "";

    break;
    case 3:
    label1.Text = dt.Rows[row]["shahrname"].ToString();
    label2.Text = dt.Rows[row + 1]["shahrname"].ToString();
    label3.Text = dt.Rows[row + 2]["shahrname"].ToString();
    label4.Text = "";
    label5.Text = "";
    label6.Text = "";

    break;
    case 4:
    label1.Text = dt.Rows[row]["shahrname"].ToString();
    label2.Text = dt.Rows[row + 1]["shahrname"].ToString();
    label3.Text = dt.Rows[row + 2]["shahrname"].ToString();
    label4.Text = dt.Rows[row + 3]["shahrname"].ToString();
    label5.Text = "";
    label6.Text = "";

    break;
    case 5:
    label1.Text = dt.Rows[row]["shahrname"].ToString();
    label2.Text = dt.Rows[row + 1]["shahrname"].ToString();
    label3.Text = dt.Rows[row + 2]["shahrname"].ToString();
    label4.Text = dt.Rows[row + 3]["shahrname"].ToString();
    label5.Text = dt.Rows[row + 4]["shahrname"].ToString();;
    label6.Text = "";

    break;

    }
    }
    else if (i>=5)
    {
    label1.Text = dt.Rows[row]["shahrname"].ToString();
    label2.Text = dt.Rows[row + 1]["shahrname"].ToString();
    label3.Text = dt.Rows[row + 2]["shahrname"].ToString();
    label4.Text = dt.Rows[row + 3]["shahrname"].ToString();
    label5.Text = dt.Rows[row + 4]["shahrname"].ToString();
    label6.Text = dt.Rows[row + 5]["shahrname"].ToString();

    }


    }


    به شکل زیر تغییر دهید:

    public void LabelRefresh(int i)
    {
    for (int j = 1; j <= 6; j++)
    {
    if (j + row < dt.Rows.Count)
    {
    (this.Controls.Find("label" + j.ToString(), true)[0] as Label).Text = dt.Rows[row + j]["shahrname"].ToString();

    }
    else
    {
    this.Controls.Find("label" + j.ToString(), true)[0].Text = "";
    }
    }
    return;}

    درضمن چون row به صورت سراسری تعریف شده و به عنوان پارامتر استفاده میشود این تابع نیاز به آرگومنت ندارد. در واقع چون row=i پس میتوانید i را حذف کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    330

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    داش واقعا ممنونم.ازش چیزی متوجه نشدم اما کارمو راه انداخت.
    داش متاسفانه این تابع رکورد اولو نشون نمیده.یعنی از رکورد دوم شروع به نمایش میکنه.

    میشه راهنماییم کنی؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,502

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    سلام
    خواهش میکنم
    کد را به این صورت تغییر دهید:

    public void LabelRefresh(int i)}
    for(int j = 0; j < 6; j++){
    if(j + row < dt.Rows.Count)
    {
    (this.Controls.Find("label"+( j+1).ToString(), true)[0] asLabel).Text = dt.Rows[row + j]["shahrname"].ToString();
    }
    else{
    this.Controls.Find("label"+ (j+1).ToString(), true)[0].Text = "";
    }}}
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    330

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    یه دنیا ممنون دوست عزیز.

    میشه یکمم این کدارو توضیح بدی؟
     (this.Controls.Find("label" + (j + 1).ToString(), true)[0] as Label).Text = dt.Rows[row + j]["SignDesc"].ToString();
    this.Controls.Find("label" + (j+1).ToString(), true)[0].Text = "";

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,502

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    یه دنیا ممنون دوست عزیز.

    میشه یکمم این کدارو توضیح بدی؟
     (this.Controls.Find("label" + (j + 1).ToString(), true)[0] as Label).Text = dt.Rows[row + j]["SignDesc"].ToString();
    this.Controls.Find("label" + (j+1).ToString(), true)[0].Text = "";

    خواهش میکنم!
    ببینید ما شش label داریم که نامهای آنها label1,label2....label6 هست و باید به آنها مقدار بدهیم، از طرفی هم یک حلقه داریم به نام j که از 0 تا 5 تکرار میشود، متود this.Controls.Find هم که با استفاده از نام کنترل آن را برایمان پیدا میکند. پس در حلقه label + (j+1).ToString() یعنی هر بار یکی از label ها (از label1 تا label6) را میگیریم.
    در طرف دیگر هم که میخواهیم از row به بعد شش ردیف را به label متناظرش نسبت دهیم. پس به جای اینکه در شش خط بنویسیم:

    table.rows[row+1]...
    table.rows[row+2]..
    table.rows[row+6]

    از متغیر شمارنده حلقه برای دسترسی به شش ردیف استفاده کردیم.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    330

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    این قسمت چه کار میکنه؟
    , true)[0] as Label)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    330

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    این قسمت چه کار میکنه؟
    , true)[0] as Label)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: چگونگی نمایش اطلاعات دیتاتیبل در 7 تکس باکس

    سلام عزیز دل خوشحالم که سوالتو می بینم ببین متد Find مربوط به Control دارای دو آرگومان هست که اولی از نوع string و دومی از نوع bool. وظیفه اولی که مشخصه میره تمام کنترلهای هم نام با آرگومانی رو که براش معلوم کردی بر می گردونه. اون true دوم هم برای اینه که بره تمام Children ها هم آیا بگرده یا نه فقط در سطح اصلی خود فرم جستجو کنه چون آیتمهایی مثل groupbox یا panel هستند که حالت Container دارند و کنترلهای داخلشون از فرم جدا در نظر میاد. در مورد as Label هم باید بگم که این یک تبدیل کننده هستش یعنی control رو که یک حالت عمومی و کلی هستش رو به label که کلاسی اختصاصی هست تبدیل می کنه تا بتونید از خواص و متدهای یک Label استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی نمایش اطلاعات خوانده شده از بانک در DBCombobox
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 18:55 عصر
  2. عدم نمایش اطلاعات از دیتاگریدویو در تکس باکس
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 17:41 عصر
  3. نمایش تقویم با استفاده از تکس باکس
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 13:15 عصر
  4. چگونگی نمایش اطلاعات UTF8ی که از بانک می خوانم
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 19:36 عصر
  5. نمایش متن نوشته شده در تکس باکس فرم 1 در Label فرم 2
    نوشته شده توسط dalaho در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 19:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •