نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

  1. #1

    Question ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    با سلام من چگونه میتوانم نتیجه کوئری زیر را در یک دیتابیس جدید ذخیره کنم
    select book from imdtable group by price

  2. #2

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    چرا تو دیتابیس جدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    چون من دداده ها رو بر اساس یک فیلد گروه بندی میکنم و بعدا قراره روی انها کاری انجام بدم و نیاز دارم نتیجه این کوئری ذخیره بشه

  4. #4

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    خوب چه لزومی داره اون خا را در یک دیتابیس جدید ذخیره کنی
    اگر جدول هات را درست طراحی کنی و کوئری خوب بنویسی لازم نیست یک دیتابیس جدید ایجاد کنی
    اصلا این کار منطقی نیست

  5. #5

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    شم اول یک تعداد اطلاعات رو انتخاب میکنی خوب شما میتونی اون رو داخل dataTable بریزی و کارهات رو نجام بدی

  6. #6

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    نمیدونم چطوری باید توضیح بدم ولی من مجبورم این کار را انجام بدم اگه امکان داره بگید چه جوری میتونم اون رو ذخیره کنم

  7. #7

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    سلام
    شما اطلاعات مورد نظر رو وقتی با زدن کوئری بالا دریافت کردین تو یه دیتاتیبل ذخیره کنین
    حالا یه کانکشن جدید و کامند جدید و ... برای دیتابیس جدید ایجاد کنین
    ( و در یک کار پیچوندنی) تک تک سطرهای دیتاتیبل رو با استفاده از حلقه به عنوان کوئری insert وارد دیتابیس جدید بکنید.

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    ممنون از شما من اونها را در یک تیبل قرار دادم اما نمیدونم چطوری در دیتابیس اینزرت کنم میشه دستور ان را واسم بنویسید

  9. #9

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    کسی میتونه کمکم کنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    سلام یه حلقه از 0 تا تعداد سطرهای اون تیبل منهای یک.بعد دستور اینسرت...اگه دستور اینسرت رو میخوای بگو...

  11. #11

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    سلام منونم از شما . من دستور کلی اینزرت را بلدم ولی اینکه چطور از یه تیبل اینزرت کنم نمیدونم اگه میشه دستور را بنویسید ممنون

  12. #12

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    میشه راهنمایی کنید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: ذخیره نتیجه یک کوئری در دیتابیس جدید

    سلام. چندین راه وجود داره. میتونید تک تک بخونید و در دیتابیس درج کنید یا همه رو بخونید ( و دریک متغیر رشته ای قرار بدید) و در دیتابیس درج کنید. روش زیر همه رو میخونه و در دیتابیس ذخیره میکنه :
    ابتدا یک متغیر رشته ای با نام s تعریف کنید.
    حالا کد زیر رو بنویسید ( در این کد فرض شده که فیلد اول از نوع int و بقیه فیلدها از نوع رشته ای هستند. شما با توجه به نوع و تعداد فیلدهای جدولتون، مقادیر رو ست کنید) :
    string s = "";
    int t = dt.Rows.Count;
    for (int i = 0; i < t ; i++)
    {

    s = s + "insert into student2 values(" + dt.Rows[i][0] + ",'" + dt.Rows[i][1] + "',N'" + dt.Rows[i][2] + "',N'" + dt.Rows[i][3] + "')" + ";";
    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    con = new SqlConnection("Data source =(local);initial catalog = testgrid;integrated security = true");
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(s, con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره نتیجه کوئری در فایل دیگر
    نوشته شده توسط syasamboo3 در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 10:20 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 00:36 صبح
  3. ذخیره کردن اطلاعات ادمین در دیتابیس یا با تنظیمات web.config?
    نوشته شده توسط fatima81 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1385, 13:20 عصر
  4. ذخیره نتیجه یک فیلد محاسباتی
    نوشته شده توسط m_reza در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 00:28 صبح
  5. مشکل در ساخت دیتابیس جدید
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 17:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •