نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار با timestap

  1. #1

    کار با timestap

    سلام به همه دوستان....
    کسی میتونه در مورد timestamp یه توضیحی بده....؟
    اگه ممکنه یه مثال هم باشه....

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کار با timestap

    سلام
    کلاسی قوی و کارا برای کار با زمان (روز، ساعت، دقیقه، ثانیه، هزارم ثانیه، ده میلیونم ثانیه).
    شما میتوانید به راحتی مقدار روزهای مثلا 100000 ساعت و موارد بالعکس و مشابه را به دست بیاورید.
    مثال:


    MessageBox.Show(TimeSpan.FromHours(100000).TotalDa ys.ToString());
    //دقیقه های امروز
    MessageBox.Show(DateTime.Now.TimeOfDay.TotalSecond s.ToString());
    //تبدیل هزارم ثانیه به ساعت
    MessageBox.Show(TimeSpan.FromMilliseconds(Environm ent.TickCount).TotalHours.ToString());


    در کل کار با این کلاس بسیار سادست.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: کار با timestap

    ممنون دوست عزیز که پاسخ دادی...
    اما یه سوال دیگه،من دوتا table دارم،سفارش و فاکتور،هر موقع کاربر جدول سفارش و فاکتور رو پر کرد میخوام اینا تو db ثبت بشن،یه فیلدی کلیدی هم رابط این دو جدوله،چون برنامه تحت شبکه هست،احتمال داره اطلاعات جا به جا بشه،یکی از دوستان به من گفت با timestamp این کار رو میتونی حل کنی،ولی دقیقا نمیدونم چطور،اگه راهنماییم کنی ممنون میشم...
    موفق باشی...

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کار با timestap

    احتمالا منظور ایشون این بوده که ارتباط بین رکوردها از طریقی به وسیله زمانبدنی مشخص بشه.
    دقیقا نمیدونم.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کار با timestap

    اشتباه من رو میبخشید
    فکر کردم منظور شما System.TimeSpan است.
    این لینک رو ببینید:
    CURRENT_TIMESTAMP (Transact-SQL)
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : جمعه 24 آذر 1391 در 14:31 عصر
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  2. کار با اسکنر USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 15:41 عصر
  3. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر
  4. توابع کار با string ها
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •