نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    Cool جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    سلام دوستان...من می خوام چهارمین ردیف از هر خط از دیتاگریدویو که در اونا عدد وجود داره با هم جمع کنم...کد جمع رو بلدم اما برای این کار نمی دونم کدش رو چطوری بنویسم؟این هم عکس دیتا گریدویوم:



    در این عکس منظورم از چهارمین ردیف در خط اول 400 و در خط دوم 600 هست.حالا من می خوام همه ی مقادیری که در ردیف چهارم توی هر خط وجود داره رو با هم جمع کنم.

    راهنمایی کنید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    سلام


    var total = (from row in DataGridView1.Rows select (row as DataGridViewRow).Cells[3].Value ).Sum();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    ارور می ده.

  4. #4

    نقل قول: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    از اینم فکر کنم بتونی استفاده کنی:


    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells["num"].Value != null)

    if (dataGridView1.Rows[i].Cells["num"].Value.ToString().Length != 0)
    {

    q += int.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells["num"].Value.ToString());
    }
    }


    label1.Text=q.ToString();



    به جای["نام سلول"] cells بذار.

    1.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله elahe software : جمعه 24 آذر 1391 در 17:39 عصر

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    نقل قول نوشته شده توسط Alireza.imani مشاهده تاپیک
    ارور می ده.

    ببخشید
    تصحیح میکنم. به این صورت بنویسید:

    var total = (from row in dataGridView1.Rows.Cast<DataGridViewRow>() select (int)(row as DataGridViewRow).Cells[3].Value ).Sum();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6

    نقل قول: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    نقل قول نوشته شده توسط Alireza.imani مشاهده تاپیک
    این هم جواب نمیده و وقتی اجراء می کنم فقط مقدار cell چهارم خط دوم رو نشون می ده.
    نمیدونم منظورتون کد من بود یا اون یکی کد! ولی من کد خودم رو نوشتم و جواب داد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    از هردوتون ممنونم...کدهاتون رو مخلوط کردم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: جمع کردن همه ی چهارمین cell های یک دیتا گریدویو با هم

    نقل قول نوشته شده توسط elahe software مشاهده تاپیک
    نمیدونم منظورتون کد من بود یا اون یکی کد! ولی من کد خودم رو نوشتم و جواب داد.

    آره...یک بار کدتون رو چک کنید مشکل داره...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 15:55 عصر
  2. کوچک کردن همه پنجره های فعال شبیه سازی show desktop
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 09:10 صبح
  3. پاک کردن همه کنترل های فرم
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 08:56 صبح
  4. پاک کردن همه کنترل های فرم یکجا
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 12:59 عصر
  5. merg کردن cell های یک string grid
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1382, 14:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •