نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه امکان دارد شی کلاس پایه را به شی کلاس مشتق نسبت دهیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هم دانشگاهی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    326

    چگونه امکان دارد شی کلاس پایه را به شی کلاس مشتق نسبت دهیم؟

    چگونه امکان دارد شی کلاس پایه را به شی کلاس مشتق نسبت دهیم ولی عکس آن امکان ندارد ؟!

    class A {}
    class B: A{}

    class Client{
    public static void Main (){
    // Static type Dynamic type
    A x; // A -
    B y; // B -

    x = new A(); // A A TRIVIAL
    y = new B(); // B B TRIVIAL

    x = y; // A B OK - TYPICAL

    y = new A(); // B A Compile time ERROR
    // Cannot implicitly convert type 'A' to 'B'.
    y = x; // B B Compile time ERROR !
    // Cannot implicitly convert type 'A' to 'B'.
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: چگونه امکان دارد شی کلاس پایه را به شی کلاس مشتق نسبت دهیم؟

    اشتباه متوجه شدید. شئ کلاس مشتق را می توان به شئ کلاس پایه نسبت داد(چون کلاس مشتق شده، از کلاس پایه ارث بری کرده)
    اما شئ کلاس پایه را نمی توان به شئ کلاس مشتق نسبت داد (چرا که ممکن است کلاس مشتق شده دارای خصوصیات و متدهای کمتر و متفاوتی باشد)(برخلاف حرف شما)
    پس با این حساب طبق مثال شما شئ y از جنس کلاس B(کلاس مشتق) را می توان به شئ x از جنس کلاس A(کلاس پایه) نسبت داد.(x = y;)
    اما شئ x را نمی توان به شئ y نسبت داد(X y = x;)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه امکان تغییر تاپیک وجود دارد
    نوشته شده توسط alifatehi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1387, 23:56 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 08:32 صبح
  3. مخفی نمودن توابعی از کلاس پایه در کلاس مشتق
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 10:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •