نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: وارد کردن dll

  1. #1

    Post وارد کردن dll

    چگونه یک dll را که با C++‎ نوشته شده است در سی شارپ وارد کنم؟؟؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: وارد کردن dll

    سلام
    اگر dll مورد نظر com باشد که میتوانید از طریق منوی project>add reference آن را به پروژه اضافه کنید در غیر این صورت باید توابع مورد نظر را تک تک شبیه به کد زیر تعریف کنید:

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport(@"c:\wind ows\system32\user32.dll")]
    static extern void MessageBeep(int message);
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: وارد کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر dll مورد نظر com باشد که میتوانید از طریق منوی project>add reference آن را به پروژه اضافه کنید در غیر این صورت باید توابع مورد نظر را تک تک شبیه به کد زیر تعریف کنید:

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport(@"c:\wind ows\system32\user32.dll")]
    static extern void MessageBeep(int message);
    در موردش بیشتر توضبح بده من زیاد این مورد دیدم مخصوصا خط اول

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: وارد کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    در موردش بیشتر توضبح بده من زیاد این مورد دیدم مخصوصا خط اول

    این attribute به این معنیست که تابعی که تعریف شده یک تابع خارجی بوده که باید از کتابخانه ای که در متود سازنده attribute داده شده (در اینجا user32) فراخوانی شود.
    زمانی کاربرد دارد که میخواهیم تابعی از یک unmanaged dll مثل توابع windows api را در برنامه .net استفاده کنیم.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: وارد کردن dll

    سلام
    توي رفرنس هات اضافه كن.
    ...Refrences>>>Add Refrence

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    در موردش بیشتر توضبح بده من زیاد این مورد دیدم مخصوصا خط اول
    میشه بیشتر توضیح دهید؟؟این کد را کجا باید بنویسم؟چطوری بنویسم؟C++‎ خروجی com میده؟؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: وارد کردن dll

    یکی کمکم کنه

  8. #8
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: وارد کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط sevenboys مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح دهید؟؟این کد را کجا باید بنویسم؟چطوری بنویسم؟C++‎ خروجی com میده؟؟؟؟

    سلام
    این یک نمونه استفاده فراخوانی توابع MessageBoxAو MessageBeep از User32.dll:

    //in the name of god
    //صل الله علی محمد و آله
    using System;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("user32")]
    static extern void MessageBeep(uint m);
    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("user32")]
    static extern int MessageBoxA(IntPtr handle, string text, string title, int type);
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    MessageBoxA(IntPtr.Zero,"hello world","welcome!",0);
    MessageBeep(64);
    }
    }
    }


    در مورد C++‎، خروجی com میدهد. باید دید استاندارد windows برای این model به چه صورت است.
    اگر اطلاعات بیشتری در مورد نحوه خروجی com در C++‎ به دست آوردید دریغ نفرمایید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  9. #9

    نقل قول: وارد کردن dll

    با سلام
    مشکلی داشتم چطور میتونم دوتا فایل dll با نام یکسان ولی با نسخه متفاوت رو در رفرنس ادد کنم مثلا دو تا dll مربوط به دو نسخه excel که که نامش یکسان هسنش به هنگام اضافه کردن پیغام خطای کانفلیگ موجود بودن فایل رو میده ...میشه یک نمونه سورس کامل رو قرار بدین ..

  10. #10

    نقل قول: وارد کردن dll

    نقل قول نوشته شده توسط saeedmassomi مشاهده تاپیک
    با سلام
    مشکلی داشتم چطور میتونم دوتا فایل dll با نام یکسان ولی با نسخه متفاوت رو در رفرنس ادد کنم مثلا دو تا dll مربوط به دو نسخه excel که که نامش یکسان هسنش به هنگام اضافه کردن پیغام خطای کانفلیگ موجود بودن فایل رو میده ...میشه یک نمونه سورس کامل رو قرار بدین ..
    چرا دو تا dll ؟ نسخه پایین تر رو اد کنید به احتمال 99.9 درصد در نسخه های بالاتر هم جواب میده ..

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن فایلهای DLL به فایل اجرایی
    نوشته شده توسط همدانی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:18 عصر
  2. وارد کردن dll در ویژوال 2005
    نوشته شده توسط A_Salimi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 08:56 صبح
  3. سوال: مشکل در وارد کردن dll
    نوشته شده توسط mrmohsen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1387, 00:42 صبح
  4. وارد کردن dll قدیمی در dotnet
    نوشته شده توسط mom alone در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1384, 05:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •