نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

  1. #1

    آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    یک سوال داشتم آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد مثلا
    مقدار a با اندیس 2 برابر باشه با null یا خالی باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    میشه بیشتر توضیح بدی

  3. #3

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    مثلا می خوام این جوری باشه

    =[3]a

    null

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    فکرنکم یعنی میخوای خانه با اندیس 2 مقدار نال بگیره تاحالا ندیدم

  5. #5

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    اتفاقا همینو می خوام

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Visual Studio 2013
    پست
    218

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    سلام
    به نظر من بهترين كار اينه كه آرايه از نوع استرينگ باشه.
    هر وقت هم خواستي چيزي بريزي توش ،‌كاراكتر هارو چك كنه كه عدد هستند يا نه
                for (int i = 0; i < String.Length; i++)
    {
    if (char.IsDigit(String, 0))
    {

    }
    }

    درضمن اجازه بده كه Null هم در آرايه قرار بگيره

  7. #7
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    int از توع Value Type‌ هست و مقدار null‌ نمی گیرد. برای این که null پذیر شود کافیه به صورت زیر تعریف کنید

    int? a;
    a = null;
    a = 1;


    برای جزئیات بیشتر به این لینک مراجعه کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    جالب بود ولی اگه از نوع var بگیره فکر کنم بتونه مقدار null بهش بده درست نمی گم

  9. #9
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: آیا میشه به یک آرایه از نوع int مقدار خالی یا null داد

    استفاده از var باعث می شه که زمان کامپایل نوع داده توسط کامپایلر مشخص بشه بنابراین به خودی خود نوع داده جدید نیست مثلا var i = 10 چون 10 integer هست i از نوع integer شود. بنابراین var کمکی نمی کند بهتر است nullable بودن بطور صریح با استفاده از ؟ مشخص شود. البته ناگفته نماند که ساختار اصلی به صورت Nullable<int> هست که به صورت ساده تر از ?int استفاده می شود

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونه به یک آرایه از نوع string مقدار نسبت دهیم؟
    نوشته شده توسط baran1385 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1391, 10:58 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 14:51 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 آبان 1386, 12:49 عصر
  4. یک فیلد از نوع : checked list box .آیا میشه
    نوشته شده توسط Yaserkh در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 07:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •