نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    سلام دوستان.
    من می خوام یه برنامه در C#‎ طراحی کنم. که این برنامه مثل برنامه paint بتونم یه مداد داشته باشم و با استفاده از این مداد اشکال بسته ای رو بکشم. و با استفاده از یک موژیک داخل اون شکل رو رنگ کنم حلا هر رنگی. و اگه موژیک بیرون اون شکل من رفت به هیج عنوان دیگه رنگ نکنه.

    خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    ممنون. خیلی لطف کردی ..
    اگه راه حل دیگه هم دارین ممنون میشم بدین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    ممنون. خیلی لطف کردی ..
    اگه راه حل دیگه هم دارین ممنون میشم بدین
    اقا رضا این به دردم نمی خوره :(

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    ممنون. خیلی لطف کردی ..
    اگه راه حل دیگه هم دارین ممنون میشم بدین
    ببینید این بدردتون میخوره؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    اقا رضا مرسی. من میتونم اشکال رو رسم کنم. مشکل من تو رنگ کردن . وقتی که نمی خوام رنگم از شکلم بیرون بزنه.

    بازم خیلی خیلی ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    من که فکرم به جایی نمی رسه دیگه. حالا اگه کد مدادتون رو بزارید شاید بشه یه تغییری بهش بدیم.
    البته برای این کاری که شما میگید قبلش باید یه شکل رو تو برنامه انتخاب کنیم.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    من که فکرم به جایی نمی رسه دیگه. حالا اگه کد مدادتون رو بزارید شاید بشه یه تغییری بهش بدیم.
    البته برای این کاری که شما میگید قبلش باید یه شکل رو تو برنامه انتخاب کنیم.
    من سعی می کنم تا فردا شب برنامه رو بنویسم و در مورد رنگ آمیزیش از شما کمک بگیرم. باز هم خیلی خیلی ممنونم :)

  9. #9

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    من سعی می کنم تا فردا شب برنامه رو بنویسم و در مورد رنگ آمیزیش از شما کمک بگیرم. باز هم خیلی خیلی ممنونم :)
    شما تو رنگ کردن داخل شکل مشکل دارید ؟
    یا میخوایید مرز رو تشخیص بدید و رنگ آمیزی را پایان دهید؟
    یا........................

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط r_s1389@yahoo.com مشاهده تاپیک
    شما تو رنگ کردن داخل شکل مشکل دارید ؟
    یا میخوایید مرز رو تشخیص بدید و رنگ آمیزی را پایان دهید؟
    یا........................
    سلام. من می خوام بتونم مرز ها رو تشخیص بدم تا اگه براش من از مرز داخل این شکل بیرون رفت دیگه رنگی نکنه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    یکی کمک کنه دیگه

  12. #12

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    باید با Region کار کنی:

    public void FillRegionRectangle(PaintEventArgs e)
    {
    // Create solid brush.
    SolidBrush blueBrush = new SolidBrush(Color.Blue);
    // Create rectangle for region.
    Rectangle fillRect = new Rectangle(100, 100, 200, 200);
    // Create region for fill.
    Region fillRegion = new Region(fillRect);
    // Fill region to screen.
    e.Graphics.FillRegion(blueBrush, fillRegion);
    }



    این یه مستطیل بود اما کلاس Region هر شکلی رو قبول می کنه. برای اشکال پیچیده تر باید با RegionData مختصات همه نقاط شکل رو به کلاس Region بدی.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    باید با Region کار کنی:

    public void FillRegionRectangle(PaintEventArgs e)
    {
    // Create solid brush.
    SolidBrush blueBrush = new SolidBrush(Color.Blue);
    // Create rectangle for region.
    Rectangle fillRect = new Rectangle(100, 100, 200, 200);
    // Create region for fill.
    Region fillRegion = new Region(fillRect);
    // Fill region to screen.
    e.Graphics.FillRegion(blueBrush, fillRegion);
    }



    این یه مستطیل بود اما کلاس Region هر شکلی رو قبول می کنه. برای اشکال پیچیده تر باید با RegionData مختصات همه نقاط شکل رو به کلاس Region بدی.
    میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
    من خیلی مبتدی هستم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    نگاه کن دوست عزیز من با استفاده از این دستور یه مستطیل می کشم.

    gra1.DrawRectangle(Pens.Yellow, x1, y1, x2, y2);


    حالا می خوام موس تبدیل به براش شه و من داخل این مستطیل رو رنگ کنم و وقتی بیرون این مستطیل اومدم دیگه رنگ نکنه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: کشیدن اشکال بسته و رنگ کردن آن

    کسی نیست کمک کنه؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد رنگ کردن pixel های بسته
    نوشته شده توسط ahmadi3d_ali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 21:32 عصر
  2. ترسيم منحنی بسته و رنگ کردن داخل آن؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1387, 13:53 عصر
  3. رنگ کردن اشکال گرافیکی
    نوشته شده توسط mst2008 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 03:18 صبح
  4. اشکال در Up date کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط pesare_matin2005 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1383, 18:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •