نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

  1. #1
    کاربر جدید آواتار nadia.g
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    21

    Question مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    سلام .چرا وقتی کد زیر را در C#‎ مینویسم ارور Syntax error in INSERT INTO statement. میده؟؟؟؟؟؟؟
    نام پایگاه داده و جدول و فیلدها هم صحیح است... قبلا درست کار میکرده...



    OleDbCommand cmd1 = newOleDbCommand();
    cmd1.Connection = con;
    cmd1.CommandText =
    "insert into infostudent(stID,stname,stfamily,group,stcodemelly ,stbirthday,stphone,stotherphone,staddress)" + "values(@stID,@stname,@stfamily,@group,@stcodemell y,@stbirthday,@stphone,@stotherphone,@staddress)".ToString();
    cmd1.CommandType =
    CommandType.Text;
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@stID", stID.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@stname", stname.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@stfamily", stfamily.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@group", group.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@stcocemelly", stcode.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@stbirthday", stbirthday.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@stphone", stphone.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@stotherphone", stotherphone.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue(
    "@staddress", staddress.Text);
    con.Open();
    cmd1.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    .ToString();
    این یعنی چی اونی که وار میشه خودش رشته هستش دیگه چرا دوباره تبدیل میکنی

    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stcocemelly", stcode.Text); این چیه چیزی که بالا دادی stcodemelly هستش اینجا یه چی دیگه دادی

    ببین درست میشه

  3. #3
    کاربر جدید آواتار nadia.g
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    tostring() و بیخیال...
    ولی بقیش درسته که.....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    سلام
    خط اول رو درست کنید:
    OleDbCommand cmd1 = new OleDbCommand();

    new OleDbCommand رو بهم چسبوندید
    و CommandText رو هم اینطور بنویسید
    "insert into infostudent(stID, stname) values(@stID, @stname)"

    چون همش رشته هستن نه لازمه بهم بچسبونید نه تبدیل به رشته کنید.

    در ضمن con رو سراسری تعریف کردین و مقدارش درسته؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cherchil_hra
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    اسم پارامترتون رو درست کنید. موقع مقدار دهی
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stcocemelly", stcode.Text);


    بالا از پارامتری به نام stcodemelly استفاده کردی نه stcocemell

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    نقل قول نوشته شده توسط nadia.g مشاهده تاپیک
    tostring() و بیخیال...
    ولی بقیش درسته که.....
    میدونم درسته اونی رو که گفتم درست کن stcocemelly اینو با این عوض کن
    stcodemelly

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    نقل قول نوشته شده توسط vira1368 مشاهده تاپیک
    سلام
    خط اول رو درست کنید:
    OleDbCommand cmd1 = new OleDbCommand();

    new OleDbCommand رو بهم چسبوندید
    و CommandText رو هم اینطور بنویسید
    "insert into infostudent(stID, stname) values(@stID, @stname)"

    چون همش رشته هستن نه لازمه بهم بچسبونید نه تبدیل به رشته کنید.

    در ضمن con رو سراسری تعریف کردین و مقدارش درسته؟؟؟
    متن خطا یه چیز دیگس که مربوط به ورودی های دستوره

  8. #8
    کاربر جدید آواتار nadia.g
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    ممنون از پاسختون. تمام مواردی و که گفتین و اعمال کردم ولی جواب نداد. برای update هم این ارور و میده(Syntax error in UPDATE statement.) به جای پارامتر هم از خود متغیر ها استفاده کردم. ولی باز هم همین ارور و میده؟؟؟



    private void btnupdateinfo_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbCommand cmd1 = new OleDbCommand();
    cmd1.Connection = con;


    cmd1.CommandText = "update infostudent set stname=@stname ,stfamily=@stfamily , group=@group , stcocemelly=@stcocemelly , @tbirthday=@stbirthday , stphone=@stphone , stotherphone=@stotherphone , staddress=@staddress where stID=@stID ";
    cmd1.CommandType = CommandType.Text;
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stID", stID.Text);

    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stname", stname.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stfamily", stfamily.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@group", group.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stcocemelly", stcode.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stbirthday", stbirthday.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stphone", stphone.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@stotherphone", stotherphone.Text);
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@staddress", staddress.Text);
    con.Open();
    cmd1.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    فرمت فیلد عا تو جدولت چیه پارامترهات اینجا دارن به صورت رشته وارد میشن دقت کن شاید میدان و طول اعداد رو تو جدولت متغیر کردی

  10. #10
    کاربر جدید آواتار nadia.g
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    نه اونا هیچ تغییری نکردن....

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    ببین یه کاری کن همه فیلداتو اجازه به ده مقدار null ر و قبول کنه بعد تک تک مقدار وارد کن ببین تو کدوم پارامتر ارور میده خطا اونجاست گرفتی چی میگم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access

    میشه یه عکسی از جدولت بدی ساختار فیلدها منظورم هستش

تاپیک های مشابه

  1. یه سوال در مورد انتخاب نام جدول با دستور SQL در پایگاه داده ACCESs
    نوشته شده توسط night-wolf در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1390, 22:24 عصر
  2. سوال: مشکل در insert در پایگاه داده access 2007
    نوشته شده توسط M_Tavakoli_70 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 دی 1389, 23:22 عصر
  3. مشکل با ستاپ کردن برنامه با پایگاه داده
    نوشته شده توسط arash_a در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 06:14 صبح
  4. مشکل در اجرای برنامه دلفی با پایگاه داده اکسس
    نوشته شده توسط Mr_Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1383, 23:36 عصر
  5. مشکل کار با پایگاه داده Access در شبکه با استفاده از ADO ؟؟؟
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •