نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

  1. #1

    تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    سلام
    هدف من اینکه بیام یک عدد مثلا 9011025031 رو تولید کنم بعد اون یکی عددم به طور اتوماتیک آخرش 32 و الی .......

    چند مشکل دارم
    1 = این عدد رو با چه نوعی در دیتابیس ذخیره کنم(data type)
    2 = آیا میشه این عدد رو پایگاه داده خودش تولید کرد
    3 = اگر با سی شارپ باید این کا رو بکنم کدش رو مینویسین
    4 = این عدد میخوام کلید اصلی باشه در پایگاه داده

  2. #2

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    یکی جواب بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    1 اگه روش حساب کتاب نمی کنی varchar خوبه
    2 فکر نکنم
    3 به این لینک نگاه کن http://www.30sharp.com/article/4/189...%B1%DB%8C.aspx
    4 همون لینک بالا فقط باید کدی بنویسی که عدد تولیدی رو چک کنه اگه نبود قبول کنه

  4. #4

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    نه من میخوام عددم مرتب تولید بشه 9011025030 . 9011025031 . 9011025032. الی آخر
    من هم به این نتیجه رسیده بودم که باید nvarchar باشه چون نوع داده ای دیگه ای نداریم

    ما میتونیم این کار رو بوسیله دو نوع داده ای تولید کنیم
    مثلا دو یا سه رقم آخر با int ( که میشه به صورت اتوماتیک توسط sql ایجاد کرد) و 7 یا 8 رقم آخر varchar

  5. #5

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    1 اگه روش حساب کتاب نمی کنی varchar خوبه
    2 فکر نکنم
    3 به این لینک نگاه کن http://www.30sharp.com/article/4/189...%B1%DB%8C.aspx
    4 همون لینک بالا فقط باید کدی بنویسی که عدد تولیدی رو چک کنه اگه نبود قبول کنه
    در ضمن این کد رو واسه ما تحلیلش میکنی
       private Int64 GreateUniqueNumbericID()  {      byte[] bytes = Guid.NewGuid().ToByteArray();      return BitConverter.ToInt64(bytes, 0);  }

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 24 تیر 1394 در 16:53 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    من زیاد به sql وارد نیستم نمیدونم ولی چرا باید مرتب باشه

  7. #7

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    شماره دانشجویی رو ندیدی 901102503 و 9011025031 و 9011025032 و ............

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    نقل قول نوشته شده توسط r_s1389@yahoo.com مشاهده تاپیک
    در ضمن این کد رو واسه ما تحلیلش میکنی
       private Int64 GreateUniqueNumbericID()  {      byte[] bytes = Guid.NewGuid().ToByteArray();      return BitConverter.ToInt64(bytes, 0);  }

    تو خوده مقاله تحلیل کرده دیگه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 24 تیر 1394 در 16:53 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    نقل قول نوشته شده توسط r_s1389@yahoo.com مشاهده تاپیک
    شماره دانشجویی رو ندیدی 901102503 و 9011025031 و 9011025032 و ............
    خوب بنده خوب خدا سال رو به شماره تولیدی وصل کن بعد تو دیتابیس ذخیره کن

  10. #10

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    خوب این وسط کلید اصلی چی میشه؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    آقا یکی یه جواب کلی بده
    تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    کلید اصلی کلیدی با مقدار منحصر بفرد و غیر قابل تکرار شما مقدار منحصر و تکرار نشده رو وارد میکنی

  13. #13

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    اگر تعداد رکوردهای جدول زیاد هستند میتونید نوع فیلد کلیداصلی رو از نوع uniqueidentifier انتخاب کنید. در اینصورت برای ذخیره کردن رکورد در جدول باید فیلد کلید رو در سی شارپ با مقدار Guid.NewGuid() مقداردهی کنید.
    پس شماره دانشچویی(طبق مثال خودتون) ، چون ممکنه الگو و ساختارش(تعداد ارقامش) تغییر کنه نمیتونه کلیداصلی باشه.
    برای هر دانشجو اطلاعاتی از قبیل سال و ترم ورود و رشته و گرایش و نوع پذیرش و ... ذخیره میشه که از ترکیبی از اینها میشه یک شماره دانشجویی ایجاد کرد. البته اون چند رقم سمت راست باید غیر تکراری باشه. پس با این حساب نیاز به ذخیره شماره دانشجویی هم نیست چون شماره دانشجویی ترکیبی از چند فیلد دیگه میشه.

  14. #14

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    میشه یک همچین کدی رو بنویسین

  15. #15

    نقل قول: تولید یک عدد 10 الی 15 رقمی به صورت مرتب

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    کلید اصلی کلیدی با مقدار منحصر بفرد و غیر قابل تکرار شما مقدار منحصر و تکرار نشده رو وارد میکنی
    اینی رو که شما میگین رو بلدم اگه کد یا الگوریتمی داری رو بگو

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات در ListBox به صورت مرتب
    نوشته شده توسط morva14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 13:12 عصر
  2. عدد Label به صورت سه رقم سه رقم با ویرگول نمایش داده بشود
    نوشته شده توسط JackJumper.Net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 20:53 عصر
  3. تولید یک پنجره IE به صورت
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 22:56 عصر
  4. ایجاد فیلد از نوع عدد صحیح به صورت Identity
    نوشته شده توسط seyedof در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 16:30 عصر
  5. تولید یه عدد تصادفی
    نوشته شده توسط روانشناس در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1383, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •