نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در افزودن و ویرایش با پایگاه داده اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    Unhappy مشکل در افزودن و ویرایش با پایگاه داده اکسس

    دوستان سلام
    مدتی هست که تو برنامه هام اگه بخوام بیشتر از دوتا فیلد رو اینسرت یا آپدیت کنم ارور سینتکس میده در حالی که برای یک یا دو فیلد هیچ مشکلی وجود نداره.
    خواهش میکنم کمک کنین


    private OleDbConnection myCon;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    myCon = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 ;Data Source=D:\MY DATABASES\whats my pass\dbwhatsmypass.mdb");
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.CommandText = "insert into Table1 (name,username) values ('" + txtname.Text + "','" + txtusername.Text + "')";
    cmd.Connection = myCon;
    myCon.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    System.Windows.Forms.MessageBox.Show("User Account Succefully Created", "Caption", MessageBoxButtons.OKCancel, MessageBoxIcon.Information);
    myCon.Close();

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    txtname.Text = txtpassword.Text = txtusername.Text = txtemail.Text = "";
    }

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ansaralghaem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    43

    نقل قول: مشکل در افزودن و ویرایش با پایگاه داده اکسس

    سلام دوست عزیز لطفاکدی که خطا میده رو بزار درضمن تمام فیلدهات رو چک کن احتمالا یه اشتباه کوچیک داشته باشی مثل فیلد با نام اشتباه
    و از این کد استفاده کن
    txtpassword.Text.Trim()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل در افزودن و ویرایش با پایگاه داده اکسس

    من تو سورست خطا نحوی نمی بینم و فکر نمیکنم خطای کامپایلری داشته باشی مگه اینگه ورودیت درست نباشه اصولان خطای سینتکس مربوط به ورودی کد و یا عدم هماهنگی فیلدها با پارامترها میشه و یا برابر نبودن فرمت فیلد با پارامترها میشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در افزودن و ویرایش با پایگاه داده اکسس

    سلام
    name , username دو تا از کلمات رزرو شده اکسس هستند یا باید اینها رو داخل براکت [] بنویسید یا کلاً عوضشون کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: مشکل در افزودن و ویرایش با پایگاه داده اکسس

    name و username جزو رزرو شده ها نیستن چون با دو تا فیلد امتحان کردم و مشکلی نداشته ، نوع ورودی ها هم کاملا درسته
    همه چی درسته ظاهرا نمیدونم این مشکل از کجا میاد واسه آپدیت هم به همین شکله دیگه دارم دیوونه میشم
    دوستان راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 19:19 عصر
  2. سوال: مشکل در ارسال فرم html به پایگاه داده
    نوشته شده توسط regnom در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 23:31 عصر
  3. مشکل با آدرس آدرس دهی پایگاه داده اکسس در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 22:40 عصر
  4. مشکل با ستاپ کردن برنامه با پایگاه داده
    نوشته شده توسط arash_a در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 06:14 صبح
  5. مشکل در اجرای برنامه دلفی با پایگاه داده اکسس
    نوشته شده توسط Mr_Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1383, 23:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •