نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    Cool مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    سلام دوستان...من در یک ردیف از گریدویو چند عدد دارم که گریدویوم به شکل زیر است:



    با کد زیر 400 و 200 رو می خوام جمع بزنم اما ارور می ده:

     var FU = (from row in dataGridViewX1.Rows.Cast<DataGridViewRow>() select (int)(row as DataGridViewRow).Cells[4].Value).Sum();
    labelX1.Text = (Convert.ToDouble(FU)).ToString();
    labelX2.Visible = true;


    این هم از ارور:

    آخرین ویرایش به وسیله Alireza.imani : دوشنبه 27 آذر 1391 در 20:28 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    من زیاد Linq م خوب نیست میتونی ازین کد استفاده کنی:

    double sum = 0.0;
    for (int i = 0; i < datagGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    object value = dataGridView1.Rows.SharedRow(i).Cells[4].Value;
    if (value != null && value != DBNull.Value)
    {
    if (value is string)
    {
    sum += double.Parse(value);
    }
    else
    {
    sum += (double)value;
    }
    }
    }

    توجه کنید که اگه ستون مربوطه به DataTable بایند نشده باشه و یا باید شده باشه ولی نوع اون ستون توی DataTable از نوع رشته باشه، باید Parse انجام بشه (که توی کد بالا انجام شده) تا خطا ایجاد نشده.در غیر این صورت شرط به صورت زیر میشه:

    if (value != null && value != DBNull.Value)
    {
    sum += (double)value;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــوچ...باز هم ارور می ده:

    Specified cast is not valid.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    خوب نوع داده ای که توی اون ستونه مشکل داره ظاهرا. اینو بگذار ببینیم نوعش چیه؟

    if (value != null && value != DBNull.Value)
    {
    if (value is string)
    {
    sum += double.Parse(value);
    }
    else
    {
    try
    {
    sum += (double)value;
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show(String.Format("Invalid value type: {0}, ToString(): {1}", value.GetType(), value));
    }
    }
    }

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    سلام ببخشید
    قبل از هر چیز اندیس چهار برای پنجمین ستون است که باید از اندیس 3 استفاده کنید. اشاره به این قسمت:
    DataGridViewRow).Cells[4]

    از کد.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید
    قبل از هر چیز اندیس چهار برای پنجمین ستون است که باید از اندیس 3 استفاده کنید. اشاره به این قسمت:
    DataGridViewRow).Cells[4]

    از کد.
    اصلا به این نکنه توجه نکردم ظاهرا مشکل دوستمون همینه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید
    قبل از هر چیز اندیس چهار برای پنجمین ستون است که باید از اندیس 3 استفاده کنید. اشاره به این قسمت:
    DataGridViewRow).Cells[4]

    از کد.
    سلام...دوست خوبم...عکس مشکل داره و گرنه اندیس رو درست گذاشته ام.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    سلام...کدتون رو اصلاح کردم و موفق شدم:


     double sum = 0.0;

    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; i++)
    {

    object value = dataGridViewX1.Rows.SharedRow(i).Cells[4].Value;

    if (value != null && value != DBNull.Value)
    {


    sum += (Convert.ToDouble(value));
    labelX1.Text = sum.ToString();
    labelX2.Visible = true;





    }

    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    شما بهتره بعد از اتمام حلقه متغیر sum رو به متن Label نسبت بدی نه داخل حلقه.

  10. #10

    نقل قول: مشکل این کد برای جمع زدن همه ی مقادیر چهارمین ردیف دیتاگریدویو

    بدون اینکه به کد توجه داشته باشیم میتوان حدس زد که مشکل از کجاست

    مشکل اینکه ردیف اول دارای مقدار 200 و ردیف دوم دارای مقدار 400 و ردیف سوم که همه فیلد های ان خالی است مقدار null داره و زمانی که برنامه به این خط میرسد نمیتواند null رو با اعداد قبلی جمع کند و ارور میدهد

    یکی از راه حل ها در نظر نگرفتن خانه اخر در حلقه است راه حل دیگه غیر فعال کردن allow add row گرید ویو است و . . . . .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل این کد برای حذف ردیفی از اطلاعات از بانک اکسس
    نوشته شده توسط Alireza.imani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1391, 18:55 عصر
  2. مشکل این کد برای restore کجاست؟
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 17:37 عصر
  3. سوال: دستوری sql برای جمع زدن مقادیر رکورد
    نوشته شده توسط iradata در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 07:49 صبح
  4. سوال: جمع زدن همه ردیف های یک ستون
    نوشته شده توسط Milad_ATM در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 00:28 صبح
  5. مشکل جمع زدن هر صفحه
    نوشته شده توسط AliReza-n در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1383, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •